ילד וחיה בבית. למי יש? - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • איך אתן מסתדרות? איך הילד מגיב? איך החיה הגיבה להצטרפות האח החדש?

לי יש חתולה פרסית לבנה מטריפה כבר 6 וחצי שנים שעברנו המון ביחד ואין סיכוי שאני אוכל לוותר עליה. היא כמו בת בשבילי. חשוב לי שגם הילדה שתוולד בע"ה תאהב חיות. השאלה איך החתולה תסתדר עם התוספת החדשה?

למי מכן יש ניסיון?

19 תגובות
עמוד 1
  • לי יש כלבה בבית
    חתול זה הרבה יותר פשוט
    יואב רק עכשיו מתחיל להכיר אותה ולהתעניין בה
    כל עוד לא גורעים המחיה תשומת לב ומתנהגים כרגיל אז אין סיבה לוותר
    רק חשוב לשים לב שהחתולה נקייה מחוסנת ובלי ציפורניים או גישה למיטת התינוק

• החתולה מאוד מתעניינת בתינוקת כבר עכשיו לא עוזבת לי את הבטן. כל לילה ישנה לי בדיוק ליד הבטן וגם ביום אם אני נשכבת לרגע תמיד מתיישבת ליד הבטן אבל אף פעם לא על הבטן כפרות עלייייייה אז אין סיכוי שאוכל למנוע מהחתולה להתקרב לילדה כשהיא כבר תהיה בחוץ

• אני חושבת שכדאי להתייעץ עם וטרינר. חתולים יכולים להיות קנאים ובטוח יש דרכים לגרום לחתולה שלך לקבל את התינוקת יותר בקלות.

• יש לנו גם כלב גדול וגם חתול, יש לציין שאני גרה במושב עם משק וזה שונה מאשר בעלי חיים בדירה.
    הכלב שייך לבכורה והחתול לבת השניה, הן מטפלות , מאכילות והחיות לגמרי באחריותן.
    אני מחפשת להביא עוד כלב , מטעמי שמירה.
    או איך שאומר השיר : 4 ילדים, שלושה חיות , 2 הורים ואחד אלוהינו
  • חחח אהבתי..

• יש לי 2 כלבות גדולות בבית.
    זה הולך מצויין!
    כמובן שיש לעשות הכנה לפני הלידה.
    לדוגמא אם את לא רוצה שהחתולה ליכנס למיטה של התינוק, שימי במיטה (לפי הלידה) בלונים וניילון, פעם אחת היא תיכנס תיבהל ויותר לא תיכנס לשם!
    אצל הכלבים, שלחתי מהבית חולים טיטול עם פיפי שת התינוקי, שיריחו
    כשחזרנו הוצאנו את הכלבות לטיול ביחד ונכנסו כולנו עם הסל קל הביתה.
  • לנו יש חתולה בבית, פרסית-סיבירית מעורבת והאמת שהיא התעניינה בקטנטונת יותר כשהיא היתה בבטן
    כשהבאנו את הנסיכה מבית החולים בסלקל החתולה עשתה סיבוב מסביב, הריחה את הסלקל מרחוק ובזה הסתיימה התקשורת ביניהן לחודשים קדימה.
    כשאריאנה למדה לזחול ובהמשך גם ללכת היא זו שמנסה ליזום אינטראקציה ומלטפת את החתולה כשיוצא לה
    אבל לרוב החתולה די מתנשאת ולא מתייחסת לאריאנה במיוחד
  • אני לא מסוגלת לגדל חיה בבית ולדעתי לא קל להחזיק גם וגם בבית- זה דורש הרבה כוחות וכל הכבוד למי שכן מצליח!

• לנו יש כלב.
    כרגע הם לא בקשר, הם לא מדברים חחח,הילד רוצה הכלב נמנע.
    כשרק הבאנו את הילד הבייתה, והתחילו להגיע אורחים, הכלב מאוד גונן,
    נבח כל פעם שמישהו (שהוא לא אני ובעלי) התקרב למיטה של הילד.
    והיינו אומרים לכלב שזה אנשים בסדר, אז הוא היה מקבל את זה.
    בימים הראשונים, כשהיה בוכה היה רץ לקרוא לנו, היה מציץ בעצמו, היה דואג.
    לילך- לך יש שלושה ילדים בבית!
    כלב עם ילד אחד דורש הרבה הרבה פחות מזה חחחח
    אלה שיש להם חיות הם כבר מיומנים בחלק מהמיומנויות והלחצים הנפשיים שיש עם ילד. אז זה כאילו בא עוד אחד, רק יותר משמעותי, אבל עוד אחד. כמו שבאה אליך גליה, ואחכ בא שחם...אז בפועל, במציאות (בסוד) זה כמו ילד אבל כזה שכבר התבגר ולא נמצא בבית, החיות עצמאיות. בקיצור- על ילדים תגידי כל הכבוד, ביחס לזה בעח זה שטויות.
    במיוחד חתולים
  • dani76 הצחקת אותי עם שיר הפסח המקורי שלך
  • איזה דיבור מה קרה.

את יודעת מה מסתתר מאחורי הדיבור הזה אבל?
    לחתולים יש בצואה, לא חייב, עלול, ליהיות משהו שקרוי טקסופלזמה.
    זה עשוי לעשות מומים לעובר, כמו נגיף הCMV שגם יכול לגרום למומים...
    עכשיו בגלל זה עדיף שאת לא תבואי במגע ישיר עם הקקי של החתולה.
    שלא תגעי בו.
  • בכלל לאנשים יש נטיה לפקוח עיניים
  • לנו יש כלב גדול מאוד ..( בלשון המעטה) בדירה
    ולפי מה שקראנו והתייעצו עם אותו בחור שהתייעצנו בחינוך שלו..
    העיקר זה להכין את הכלב... לא להביא לו הכל בהפתעה.. אז הוא הציע מספר דברים:
    1. שהציוד שקנינו יגיע עוד איזה שבועיים כבר והחדר יהיה מוכן ושינינו את הסדר בחדר שלנו שיהיה מקום לעריסה בהתחלה.. וכך הוא יתרגל שיש משהו נוסף בחדר ולא יקשר ישירות לתינוק וזה יגרום לפחות קנאות ( במידה ויש)
    2. החזרה מבית החולים הוא הציע שנעשה טיול קצרצר עם הילד והכלב וניכנס הבית יחד
    3. לפני החזרה לשים בבית כמה טיולי טטרא עם הריח של הילד לתת לכלב להריח אבל לא לגעת

אני מקווה שהכל ילך חלק ...

• מיצי אני יודעת על מה שיש בצואה של החתולים אבל אני גם יודעת שזה חייב לבוא במגע ישיר עם עיניים, פה וכד' בשביל שזה יהיה מסוכן. בגלל זה אני נזהרת ואפילו לא נושמת ליד ארגז החול שלה.
    תודה לכל הבנות על העצות. לא נראה לי שיהיה אפשרי להוציא אותה לטיול ולהכניס יחד עם הילדה אבל את עניין הריח בטוח נעשה כשיגיע הזמן בעזרת השם.

• לנו יש ג׳קו
  • תמונה להמחשה
    אמילי הטורנדו בצרפתייה לוהטת עם משי.

• יווו איזה מדהימים אמילי ומשייייייי
  • אין דבר יותר יפה מילדים שגדלים עם חיות!

• לי יש כלב בבית , הכלב קצת נרתע והקטן, בטח מפחד... רק לאחרונה ניגש להריח אותו יותר ונשכב בשטיח לא רחוק כשהוא באוניברסיטה
    אני חושבת שזה מצוין לגדל ילדים עם בעלי חיים, זה מפתח אותם מבחינה מוטורית, ריגשית וגם בריאותית ( פחות אלרגיות)
    יש הדרכה כיצד להרגיל את החיה לבואו של תינוק
    לדוגמא אנחנו הבאנו לכלב להריח חיתול של איתן לפני שהבאנו הבייתה ואז כשהגענו הורדנו את הכלב ועלינו ונכנסנו כולם יחד

איתן מאוד מתעניין הבבכלב, מסתכל עליו תמיד כשהוא עובר...מושך אליו ידיים כשהוא לידו
    איתן ...בן מקסים שלנו...אפרוח קטן, נסיך מדהים שלנו ...אבא ואמא מתים עליך
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה