נושא שמטריד אותי מאוד...... אשמח מאוד לתגובות.... - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי בנות,

אני מנסה כל פעם מחדש להוריד ממני את ההיסטריה, אבל לצערי זה משתלט עלי.
    התמול בשעה טובה התחלתי את השבוע ה-6. ברוך השם, התוצאה של הבדיקת בטא הייתה טובה, כלומר התאימה לערכים של שבוע זה.

בערב הופיע לי על המגן תחתון כתם חום בהיר (אפילו מעט צהבהב) אך לא משהו דמי

ולקראת השינה, כולל היום בבוקר, היו לי כאבי בטן המומים בבטן, לא בבטן התחתונה. אבל לא משהו חד וכואב מידי, אך עדין זה הציק לי.
    יש לי שבוע הבא אולטרא סאונד, אך עד אז אני במתח שאולי משהו לא תקין...

למישהי התופעות הללו קרו? קראתי קצת, שלרוב זה נורמלי, אך בגלל שבחודשים הראשונים יש תהפוכות של 180 מעלות, כל דבר הכי קטן מתחיל להדאיג אותי.

אם מישהי מכירה, או קרה לה תופעה דומה, אשמח מאוד לשמוע!

תודה רבה רבה!!!!!!!
14 תגובות
עמוד 1
  • גם אני מאוד חששתי כמוך אבל הסבירו לי שזה כאבים הנובעים מגדיל הרחם ושינוים הורמונלים. עד כמה שזה קשה השתדלי ליהנות ולא להיות בלחץ כי האויב הכי גדול זה הלחץ :)

בהצלחה

• תודה רבה סופי!!!

את צודקת, צריך לקוות לטוב.... אני אנסה כל הזמן להגיד את זה לעצמי...
  • הכאבים יכולים לנסבוע גם משינויים הורמנאליים וגם מגדילת הרחם. מוכר לי מאד.
    ההפרשה... בהריון יש יותר הפרשות

תנסי להירגע ולחשוב חיובי!!
  • מה שאת מתארת נשמע תקין לחלוטין
    אל דאגה תהיי חיובית ויהיה בסדר בע"ה
    מאחלת לך 9 חודשים משעממים שבסופן לידה קלה ובידיים מלאות
  • מאמי אני מכירה אתזה יותא טוב,אני עברתי 4 הפלות ויודעת טוב מאוד מה זה.
    אני מציעה לך פשוט להדחיק אתזה פשוט אל תחשבי עלזה,כשאת מתחילה להרגיש כאבי בטן תחשבי חיובי אל תכניסי לעצמך פחדים לראש
    למרות שזה לא ממש בשליטה אבל תנסי...
    "אין בעולם אהבה כמו אהבה של אמא..."
  • תודה רבה לכל אחת באופן אישי! אתן מקסימות ומדהים לראות את העידוד והפרגון האתר הזה!

תודה, אנסה להירגע, מבטיחה.... :-)

לידה קלה ובריאות לכולנו
  • אל תדאגי מהכאבים זה מעיד על הריון תקין הרי משהו קושה שם בפנים
  • גם לי היו הפרשות חומות וכאבי מחזור גם בהתחלה.. כמו שאמרו בלי לחץ לנוח ולשתות ולאכול כראוי שימשיך קל ותקין בעה
  • תקין.
  • לי זה קרה בכל היריון ועברתי שלושה היריונות מלאים ובכל רגע נתון הייתי בלחץ ובמיוחד בחודשים הראשונים גם ההיריון הקצר מאוד שנפל לפני כחודש הלחיץ אותי נורא ואפילו בימים האחרונים שאני כבר יומיים באיחור- אני נלחצת מכל הפרשה ומכל הרגשה של "יציאת" הפרשה ממני אולי יותר מההיריונות הקודמים.
    התחושות שלך תקינות בהחלט בהיריון וכמו שכבר אמרו לך היריון מביא איתו הפרשת מרובות. תחשבי מחשבות חיוביות- בסוף ייצא מכל הסיפור הזה תינוק מקסים...או תינוקת.....או שניים....העיקר שיצאו בריאים ושלמים יחד עם אמא שלהם!!!

• תודה רבה רבה על התמיכה בנות מקסימות! הצלחתן להרגיע אותי
  • תקין לגמרי
    וגם מוכר

• לי גם היה את זה במשך כיומיים והפסיק
    לדעתי כל עוד אין דימום טרי וההפרשה דומה יותר לצבע חום צהוב
    אין מה לדאוג!! ולפי מה שהבנתי זה גם הפסיק לך?
    [/center]
  • היי ענבל, זה הפסיק וחזר בצהריים, אבל משהו ממש מועט ובהיר... תודה לאל בינתיים הכול בסיידר, רק שימשיך ככה בע"ה...

תודה!
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה