היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
אדם הוא מעט ממה שנולד עימו, והרבה ממה שהוא עושה מעצמו. (אלכסנדר בל) לעולם לא מאוחר מדי להיות מי שיכולת להיות. (ג'ורג' אליוט)
בוודאות הקאה. יש תור היום לרופא.
נקווה שהכל בסדר :(
הכל בסדר גמור!!
טיק טאק יבדקו אותו וזהו..
אני בטוחה שזה כלום!
כשיש עודף נזלת/ליחה בדרכי הנשימה התינוקות מקיאים כדי להוציא אותה מה שיעזור לו זה להגביהה לו טיפה את המזרן בעריסה/מיטה (לשים מתחת למזרן של העריסה/מיטה כרית קטנה או מגבת מגולגלת שיהיה קצת יותר גבוה באזור הראש) בנוסף מכשיר אדים בחדר טיפות אקליפטוס על מגן הראש מסביב שיפתח לו את הנשימה ולגבי תרסיס מי מלח לאף אני לא יודעת, בעקרון אין התניית גיל מבחינת השימוש אבל נועם ממש קטן אז אני לא יודעת איך זה הולך
החלמה מהירה לקטנטן
שירגיש טוב
ואי יוליה!!! זה בדיוק מה שאמא שלי עשתה ולא הבנתי את זה.
הוא נרגע ונרדם רק עכשיו.
בחמש יש תור לרופא נראה מה הוא אומר
יואב בגיל הזה הקיא את נשמתו אבל הקיא הקיא במשך שבוע ם את אומרת שמצונן את יודעת הכי טוב אבל אצלי זה היה בגלל שדחפתי ציצי בכל הזדמנות... אבל הכי טוב רופא... בריאות!
כשתינוקות נולדים הם מלאים בנוזלים עדדין מהלידה לפעמים מתבלבלים חושבים שזה צינון אבל בעיקרון כרגע הוא מוציא את עודף הנוזלים מהלידה כנראה בגלל זה גם הוא הקיא.... אני הייתי עושה כמו יוליה רק בלי טיפות לאף וללכת לרופא כדי להיות בטוחים שלא מפספסים כלום...
בהצלחה
מאמי תקשיבי אמה שלי היתה אוכלת כל 3 שעות ואז יצא מצב שהיא התחילה אחרי שעה וחצי להתעורר ולבכות בהסטריה אז אחרי שכבר לא ידעתי מה לעשות היתי נותנת אוכל ואחרי כמה דקות היתה מוציאה לי הכל אז פשוט העלתי קצת את המינון של האוכל וזה הסתדר תנסי להעלות ואל תתני בין הארוחות וכמובן מי מלח ותראי שיפור תרגישו טוב
כן לי! שניהם בגיל הזה חחח הזעקתי את בעלי מה זה נלחצתי בסוף התברר שפרשתי לא נכון גזים ונתתי אוכל ואז הם הוציאו מה שמיותר תנסי לתת מוצץ במקום זה רפלקס יניקה כשכואב הבטן אז נראה לך שהוא רעב בקרוב את תלמדי לזהות כל בכי ובכי..
שירגיש טוב
מאמושששש שירגיש טוב ואני כל כךךךךךךךל אוהבת את השם הזה אין לך מושג עד כמה [/center]