איזה גנבים!!! - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • הייתי צריכה לחדש את מלאי העדשות היומיות שלי,
    (אני קונה מלאי מראש לשנה שלמה)
    אז התקשרתי לאופטיקה הלפרין שמהם הזמנתי פעם אחרונה והם נתנו לי הצעת מחיר של 4500 ש"ח!!!!!
    מזל שלא הזמנתי.. כי משטוט באינטרנט הגעתי לאתר של החברה של העדשות וקניתי אותם ישירות מהחברה ב2,900 ש"ח

תחשבו איזה גנבים הם - הם בטח מקבלים את העדשות ביותר זול כלומר הם מוכרים אותם ברווח של 100%
12 תגובות
עמוד 1
  • אני האמת בחיים לא רונה באינטרנט אני ממש מפחדת מהונאות...

• הגיע הזמן
    אני כבר הרבה שנים קונה באינטרנט
  • אוףףףףףףףףףףףףף אני מתגעגעת כבר לעדשות שלי!!!

וברור שדרך האינטרנט זה יותר זול...

הזורע חיטה דואג לשנה,
    הנוטע עצים דואג לשנים,
    המחנך נפשות דואג לדורות (הרב קוק)

אדם הוא מעט ממה שנולד עימו, והרבה ממה שהוא עושה מעצמו. (אלכסנדר בל)
    לעולם לא מאוחר מדי להיות מי שיכולת להיות. (ג'ורג' אליוט)

• מה, רק אני הסתומה שלא קונה כלום באינטרנט?...

ממש מפחיד אותי העניין הזה של הכרטיס אשראי באינטרנט.. גם עיסקאות טלפוניות אני לא עושה כלום !!

למרות מה כבר יעשו?... יגהצו יקבלו כינם

• גם אנחנו קונים באינטרנט, אבל דווקא מחו"ל ושולחים לארץ...

ואנחנו עוקבים אחרי הכרטיס אשראי כל הזמן

איזה מחיר מטורף לעדשות לשנה
  • לא צריך לפחד מאינטרנט פשוט לעקוב אחרי הוצאות בכ.א
    לתת פרטי כרטיס רק באתרים מאובטלים (את רואה אותם או בירוק וזה מתחיל ב-HTTPS...יש מלא אתרים שמקבלים תשלום דרך PAYPAL
    ובגדול..יש לך ביטוח בחברת כ.א...מקסימום אם את רואה עסקה שלא שלך- את מבטלת אותה ומודיעה לחברה שלא ביצעת אותה...מחזירים לך כסף
  • את רצינית?
    מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם!
    ------------------------------------------------------------------------------------------
    לפני שנולדו ילדינו הכרנו עולם, לאחר שילדינו נולדו התחלנו להכיר את עצמנו.
    ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    לעתים מאד רחוקות אנחנו מקבלים בחיים את מה שאנחנו רוצים, אבל אנחנו תמיד מקבלים את מה שאנחנו צריכים.

--------------------------------------------------------------------------------
    אין דרך אל האושר- האושר היא הדרך!
  • אני קונה אצל אופטקאי שהוא ערבי נוצרי
    מה שקנית היית קונה אצלו ב 1400 שח
    וזה אותו הדבר
  • קנה באינטרנט ועוד איך . היה לי מקרה מוזר שהזמתי משחק לגו ענק לבני שכאן עולה איזה 750 ש"ח ודרך אינטרנט 320 כולל משלוח מהיר . רק מה המשחק לא הגיע בזמן , פנינו להנהלת האתר שאחרי בירור של איזה שבוע נתנה הוראה לפאי פל להחזיר לנו את הכסף . עוברו עוד 10 ימים וקיבלנו את הזמנה פנינו ןביקשנו לחייב אותנו כלום . בסוף הוחלט שהכל נשאר אצלינו בחינם אנחנו רק מבקשים להוריד את המוכר מ"רשימה שחורה " של אי באי . אני קונה הרבה דרך אינטרנט .
    http://www.holdthatpic.com/
  • זו מדינה של גנבים..למה ציפית?
    הרי גם החברה עושה רווח של 200-300% על הקנייה...
  • אני קונה המון באינטרנט, תמיד יוצא יותר זול.
    את הקוסמטיקה אני קונה הרבה מהאתרים של חו"ל, כולל מאק.

ואין חשש להונאה בכרטיס אשראי כי היום רוב האתרים בארץ, וכל האתרים בחו"ל
    נותנים אופציה של תשלום באמצעות פאי פאל, ככה שהאתרים בעצם לא מקבלים את הפרטים של כטיס האשראי שלך
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה