גברים.... :) - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • בעלול בא הביתה מהעבודה להחליף אותי לשעה לסידורים
    החליט כבר להישאר לעבוד מהבית
    חזרתי מהסידורים אני מוצאת אותו עם פרצוף מבועת ויואב על הידיים כולו אובד עצות
    ״הוא מתלונן קצת״
    הוא אומר לי (עם הנייד באוזן תוך שיחת ועידה כן?)
    חיממתי לילד מטרנה ותיק תק נרדם
    הסברתי שלהבא , פשוט לנסות לתת אוכל כי אולי הילד רעב. מקסימום לא רוצה הלכו 2 כפיות מטרנה. בקטנה.

בעלי, שיהיה בריא, מסתובב כבר שעה וחצי בבית וממלמל
    ״איזה חרא של אבא אני״ איך לא ידעתי שהוא רעב, בגללי הוא מורעב שעה!
    מי ישמע הילד ביאפרה... ועוד אכל בננה שלמה לפני שיצאתי...

חחחחח
    היסטריים
13 תגובות
עמוד 1
  • אוי איזה חממממוד חחחח

• חחחחחחחחחחחח
  • חחחחחחח

ואני אתמול היתי בישיבה עד 6 בערב.
    כשחזרתי בעלי היה עם עשן שיוצא מהאזניים כולו עצבני....
    הילדים תוך שעתיים הצליחו לשגע אותו. חחחחחחח
    הוא שיחק אותה כולו מיסכן.
    אמרתי לו כולה היתה שעתיים איתם וזה אחרי שכל היום הית בבית!!
    אחרי שהשכבתי אותם לישון הוא בא אלי ואמר לי "אין לי מושג איך את עושה את זה"
  • חחחחחחחחח איזה חמוד שרע לו עם זה

מצחיקים.

• חחחחחחחחחחח עדיין אין לי ילדים אבל כשיהיה אני בטוחה שבעלי לא ישאר עם תינוק אפילו שעה אחת!!!הוא לא מבין בזה כלום חחחח אני מתארת לעצמי תפרצוף שלו כשהתינוק יבכה והוא לא יוכל להרגיע אותו

• אני מאוד מאמינה בהדדיות בחיי זוגיות. קשה להם, זה בסדר. אף אחד לא נולד להיות הורה. יש לי בעיה עם זה שלא ניתן להם צאנס וישר נגיד שבעלי לא יוכל להיות רגע עם התינוק. שילמד, גם אני למדתי.

אני לא אומרת שזה קל, גם היום שאייל גדול, בעלי לא יכול לעשות הכל עם אייל, ז"א שאם אני אשאר, אני יכולה גם להיות במחשב, וגם לבשל וגם להחזיר את הבית לקדמותו אחרי שאייל הפך אותו.
    בעלי, לא! אבל למדתי לא למתוח ביקורת, וכמו שאמא שלי אומרת, אם את רוצה עזרה, תלמדי לשתוק ולקבל אותה כמו שבעלך יודע לתת, זה לא מושלם, אבל זאת עזרה

[url=http://www.desiglitters.com/bear/running-glittered-bear/]

[URL=http://www.babynamestext.com]
  • אל דאגה
    אני לוקחת כל עזרה שמציעים
    להיפך דווקא עודדתי אותו שהוא בסדר
    ותדרכתי מה לעשות להבא...

סתם התבדחתי על המצב
    היי סמוכה ובטוחה שהוא לומד כל יום מחדש איך להיות איתו כדי לא ליצור בי תלות וכדי להכיר אותו טוב יותר
  • חחחחחח
  • את יודעת מזה מזכיר לי?
    כל השבוע אני לבד עם הבנות- לבד!!!!!
    ואתמול בעלי היה באירוע וחזר יחסית מוקדם ( עשר וחצי)
    והבנות היו באטרף

• חחחחחחח הרגת!!

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה