היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
השבוע הייתי במרכז בריאות האישה ועשיתי מעקב אחות רגיל סטיק ותרבית שתן היום קיבלתי התוצאות וראיתי שיצא שייש לי דלקת בדרכי השתן
האמת מאוד הופתעתי כי אני לא מרגישה איזה כאב או צריכה בשתן כן יש לי צורך במתן שתן אך זה נראה לי טבעי להריון.
האם מישהי מכן יודעת האם זה מסוכן ? האם זה מצריך טיפול אנטיביוטי ?
תודה רבה
7 תגובות
עמוד 1
דלקת בדרכי השתן יכול להיות מסוכן. לטיפול ומהר! תעשי ביקור אצל הרופא
כן זה מסוכן לי היה חידק שהרופאה שלי זמנה אותי במיוחד אליה ושלחה אותי לבית חולים באותו רגע להתחיל טיפול- אנטיביוטיקה דרך הוריד
כי הסתבר שלקיתי בחיידק שהוא קצת מסוכן וטוב שתפסו בזמן יש לציין- שהרגשתי כמוך- ללא כאבים או סימנים של דלקת בשתן
אם לא מטפלים אז מסוכן. מטפלים באנטיביוטיקה שמותרת בהריון אצלי היה פעמים וגם ללא סימפטומים. זה שכיח.
תודה בנות מקסימות אין כמותכן אחה"צ הרופא שלי חזר אליי ואמר להתחיל טיפול אנטיביוטי מוקסיפן 3 פעמים ביום 500 מ"ג לשבוע ימים.
האמת אני ממש ממש מופתעת
מאמי זה מסוכן עם לא מטפלים בזה בייחוד בהריון! וגם בלי קשר להריון כשזה מגיע לכליות אז זה בעייתי לי גם הייתה דלקת בתחילת ההריון טיפלתי באנטביוטיקה וברוך בשם הכל עבר [/center]
בהריון זה יכול להיות מסוכן בשלבים מאוחרים זה יכול גם לגרום\ ללידה מוקדמת
בתור אחת שהיתה מאושפזת עם דלקות בדרכי השתן מחודש שלישי ובמהלך ההיריון 10 פעם שלא נדבר על צירים מוקדמים צוואר מקוצר וכ"ו..אז כן זה מסוכן,חשוב לטפל בזה על מנת שלא יתפשט ויגרום לבעיות ואני ועוד איך הרגשתי את הכאבים.. משהו לא נורמלי.. תקחי אניטיביוטיקה,תשתי הרבה חמוציות ומיץ פטרוליזיה[זה הציל אותי כדי שהפיפי יצא] רפואה שלמה