האם אתן מאמינות במניעות? אוף.... תמיכה - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אז ככה:

לפני חודש ביקשתי חופש מהמנהלת שלי וקיבלתי סירוב !!!
    והיא אמרה לי שיש אפשרות לקחת חופש בחודש הבא ולא כרגע כי אין גיבוי במערכת.

אז הנה הגיע הרגע שאפשר לקחת חופשה ולקחתי חופש של שבוע.

ועכשיו כולי נרגשת מצפה ומחכה לחופשה הקייצית שלי שהולכת ומתרחקת ממני
    אני מתקשרת לקמקום בו אני לומדת לוודא כמה נעדרתי (אסור להיעדר יותר מ 20%) ומה מתברר לי?
    שאני בחריגה ואין לי כל אפשרות להיעדר שוב ואם אני נעדרת מעיפים אותי מהקורס ולא תהייה לי אפשרות לגשת לבחינה. ואין שום סיכוי בעולם למרות שאמרתי לה את כל הסיבות הכי אפשריות כגון מחלה וכו! ואחרי שהתייא
4 תגובות
עמוד 1
  • יש שעות קבלה של דיקן הסטודנטים.. גשי אליו עם ימי מחלה.. קשה לי האמין שלא יקבל את זה...
    לי בעקבות ההריון הלך סמסטר שלם.. הבאתי אישור רופא ונתנו לי אישור מיוחד לכל הבחינות.

• המשך

משהו מה נעלם חצי....
    אז זהו אני מיואשת כי כל כך ציפיתי וקיוויתי לצאת לחופשה לפני הלידה הבאה עליי לטובה ...

וזה ממש משגע אותי שבכל דרך פשוט לא הולך לי. לא הולך.
    עד שקיבלתי אישור מן העבודה אין לי אישור מהלימודים ואני ממש עייפה ועצבנית ומה לא.
    זה כל כך לא פייר ומצב שני אני מאמינה גדולה בה' ויודעת שאולי יש פה משהו לטובה.
  • היי תודה לך על התגובה.

זה מבחן של הת"מת והיא אומרת שאין עוד מישהו שיוכל לעזור לי כי אין לי מה לעשות .

הסברתי לה על ההריון והיא ממש קשה ונוקשה איתי.
  • מצטערת לשמוע..
    מקווה שתמצאי פתרון
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה