שאלה לגבי מעקב זקיקים - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • הייתי היום במעקב זקיקים ראשון. הרופא ראה זקיק של 13 מ"מ. אז חשבתי שאולי ההזרעה צריכה להיות כבר ביום ראשון כי זקיק גדל כל יום ב- 2 מ"מ, ואז ביום ראשון הוא יגיע ל-19 מ"מ. אבל הרופא אמר שהוא חושב שביום ראשון זה יהיה עדיין מוקדם מדי. מה אתן חושבות? שאלה למי שראו לה זקיק בגודל דומה, אחרי כמה ימים עשו הזרעה?
11 תגובות
עמוד 1
  • לי עשו רק כשהרופא ראה בוודאות שזה 19 מ״מ לא לפני... תלכי ביום ראשון ושיבדוק שוב ואז יידע
  • ממי מעבר לגודל הזקיק יש גם את רמות ההורמונים שמרמזות על בוא הביוץ, לי ראו החודש זקיק 14מ"מ, ועשינו הזרעה רק כעבור שבוע, אבל בכל מקרה את תעשי הזרעה ממש בקרוב וזה מה שחשוב!!! שיהיה מלא בהצלחה ממי דווחי לנו

• הייי

לי ביום שלישי ראו זקיק 19
    וביום שישי הייתה ההזרעה ...

• תודה בנות ממש הרגעתן אותי כי פחדתי לפספס אם לא יעשו הזרעה ביום ראשון, עכשיו אני יותר רגועה. הרופא שלי לא אמר לי שום דבר לגבי בדיקת הורמונים לפני הזרעה, תמיד בודקים או שלפעמים מסתמכים רק על אולטרסאונד?
  • הרופא שלך כנראה יודע מה הוא עושה כי כשעושים הזרעה זה בשילוב בדיקות דם וכנראה הבדיקות מראות שיש לך זמן עד הביוץ ובממוצע זקיק גדל בממ אחד ביום לעיתים שני מילימטרים אבל רק כשהוא מגיע בערך ל17 18 מזריקים אוביטרל אז יש לך זמן
    בהצלחה רבה ובשורות טובות
    שבת שלום!
  • את עושה בדיקות דם במקביל?

• זהו, שהרופא לא נתן לי לעשות בדיקות דם במקביל, האם תמיד צריך לעשות? או רק במקרה שיש ספק?
    בנוסף אני הצטננתי , הם יכולים לבטל לי את ההזרעה אם אני אהיה עם חום? זה משפיע על ההצלחה של ההזרעה?
  • היי טלי

אני עשיתי הזרעה ולא עשיתי שום בדיקת דם!
    לקחתי 5 ימים איקקלומין
    הגעתי לבדיקת us לראות שיש תגובה אחרי שסיימתי לשתות את הכדורים ראו 3 זקיקים
    19 18 16 ביום שלישי ואז ביום חמישי בבוקר זריקת אוביטרול
    וביום שישי הזרעה..

ולדעתי אין שום קשר בין צינון לבין ההזרעה ...

• תודה מורן. שלושה זקיקים נשמע ממש טוב
    מקווה לשמוע ממך בשורות טובות בקרוב
  • טלי לא התכוונתי להלחיץ, פשוט אצלי עושים בדיקות דם במקביל אז כנראה שיש כל מיני שיטות :)

• תודה יסמין , מחר יש לי מעקב נוסף אצל הרופא ואני אשאל אותו אם הוא חושב שצריך גם בדיקת דם
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה