תשמעי מתוקה כל מה שאני באה להגיב כאן זה רקקקקקק מתוך אהבה ודאגה
אני זוכרת את הסיפור שלך טוב,עקבתי אחריך לראות מה קורה איתך כי באמת דאגתי לך ונגעת לי ללב.
אף פעם לא הייתי מגיבה להודעות שלך כי בתחום הזה אני תמיד מעדיפה לשמור על זכות השתיקה.אבל עוד לפני שהתחתנתם תיארת מצבים דומים מאוד,
היו כא הרבה בנות הרבה יותר חכמות ממני שאמרו לך שאת מכיסנ את עצמך למקום לא טוב,אך בכל זזאת בחרת להיכנס לזה.
היית מתארת מצבים שהם ממש קווים אדומים בזוגיות,ולמרות זאת נישאתם.
כל האימרות של "הוא ישתנה אחרי החתונה" הם בולשיט אחד גדול,ותראי י את הגבר שבאמת השתנה אחרי החתונה-מה שאת לוקחת זה גם מה שתיחיי איתו כל החיים!
התגובה שלי היא לאור כל השתלשלות הסיפור שלך וכל הודעות שרשמת ועכשיו בהודעה הזאת החלטתי להגיב.
תשמעי מתוקה,אני חושבת שאת צריכה לתפוס את הבחורצ'יק שלך לשיחה לא כמו כל השיחות אלא שיחה רצינית,ולהבהיר לו טוב מאוד מזה גבולות בחיי נישואין ושגם אם רבים אז יש גבולות,בסדר לא מדברים יום יומיים,אבל שבועיים הוא לא בא לראות מה איתך שאת בהריון מתקדם?
את פוחדת לצאת מהבית עם חברות שלא יעשה לך סרטים?מה את בכלא??
ושלא תחשבי אני מאוד מאוד נגד גירושים,זה לא דבר פשוט לפרק בית,
לכן אני מציעה לך שתיקחי אותו ותבהירי לו חד וחלק שהוא צריך לקחת אחריות על החיים שלו!!לדעת שיש תקופות שלא הכל וורוד וגם בהם צריך להתמודד!!
היום זה את מחר זה הילדים שלך,הילד שלך יהיה חולה אז מה הוא יעשה ישאיר אותו ויברח לאמא שלו???הוא פשוט לא יודע להתמודד!!
ואם את רואה שזה גם לא עוזר,אז את עדין צעירה (ויפה....) וילד זה לא סוף העולם!!
את צריכה להיות מאושרת,לצאת,להנות,ואם הנישואים האלה עושים את ההיפך אז מה הם שווים??
קחי לתשומת ליבך מאמי מה שכתבתי לך וייעצתי לך כמו שהייתי מייעצת לאחותי,
פשוט כבר כל כך כואב לי כל הזמן לראות כאלה הודעות שלך,את צריכה לקום בבוקר עם חיוך,ואל תשכחי שעוד מעט יוולד התינוק שלך שהוא זקוק לאמא מאושרת ושמחה!!!
בהצלחה בכל דרך שתבחרי....
ואנחנו תמיד כאן בשבילך...

"אין בעולם אהבה כמו אהבה של אמא..."