היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
עתי אוטוטו בן 3 חודשים והוא עדיין קם המון בלילה במשך היום הוא גם לא ישן מי יודע מה לרוח תנונות של חצי שעה אם זה אין לי בעיה בלילה הוא קם כל שעתיים הוא יונק וחוזר לישון הוא נרדם לקראת 7 ומתעורר ב 23:00 זה שינה הכי ארוכה ורצופה שלו
8 תגובות
עמוד 1
היי גם מאיה מתעוררת ככה בלילה לפעמים מושכת 3 שעות ולפעמים כל שעתיים
אירה
מאמי גם יוסי היה ככה לפני חודש! זה משתפר מיום ליום, את רק מניקה? ברגע שהתחלתי עם מוצקים זה השתפר
חלב אם מתעכל מהר יותר מתמ"ל. כנראה הוא רעב. זה אמור להשתפר לאט לאט.
כן כן גם ביום זה כל שעתיים ושינה של 10 דק
הייתה לי חברה שגם הבת שלה הייתה כמה כל שעתיים בלילה לינוק את יכולה לנסות כשהוא קם לתת לו מוצץ לראות אם הוא נרדם אז הוא לא רעב אם הוא לא לוקח מוצץ תני לו קצת מים , לתינוקות יונקים אין צורך במים אבל ככה את יכולה לבדוק ...אם הוא נרדם ולא מתעורר שוב ומבקש אז הוא לא רעב. איתן ...בן מקסים שלנו...אפרוח קטן, נסיך מדהים שלנו ...אבא ואמא מתים עליך
נורמלי יואב ככה גם כן והוא כבר בן חמישה חודשים עוד מעט זה משתפר עם הזמן הוא גם רק יונק בלילה ולכן קם בתדירות גבוהה יותר רק להמתין אין משהו אחר לעשות אני נותנת בקבוק מטרנה לפני השינה וזה עדיין מאריך לו את השינה גג בשעתיים.... ככה שזה לא פתרון מלא...
נשמע דווקא בסדר גמור!!!
זה משתפר, כמו שאמרו, וגם מידי פעם יש להם קפיצות גדילה... יכול ליהיות שהיה צריך להשתפר קצת כבר, אבל הופס- צריך לגדול פתאום! חחח