היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
אתמול בבייבילנד הסבירו לי קצת על זה שאפשר לתת את זה לקטנה גם כשלא לוקחים אנטביוטיקה וזה פשוט מחזק את מע' החיסון - במיוחד שהחורף קרב .
מישהי נותנת את זה ככה סתם? האם צריך לשאול רופא או מרשם?
ועוד משהו - איזו אמא שהקשיבה גם הוסיפה שזה פותח את התאבון ....שמעתי את זה ונפתחו לי האזניים האמנם?!?!? אני מדברת על המוצר של סולגר solgar (נראה לי )
11 תגובות
עמוד 1
אצלי ליאן קיבלה תקופה ארוכה פרוביוטיקה לחיזוק מערכת העיכול כי לפני היא קיבלה המון אנטיביוטיקה.. אבל אחרי זמן מסוים התחילו להיות לה עצירויות נוראיות ולקחתי אותה לרופאה והיא אמרה שאם לוקחים המון זה פרוביוטיקה זה עלול לגרום לעצירות
] ]
במטרנה אקסטרה קר יש פרוביוטיקה.
בנוסף הרופאה המצחלצה לי על ויטמין שגם מחזק לחורף וגם עוזר לפתוח את התיאבון.... וזה לא סתם. קוראים לו פארמטון קידי, זה סירופ יש אותו בפארמים הלבד ואני מאוהבתתתתת בו
תנסי וישתנו לך החיים
אני נותנת להם פרוביוטיקה. עד עכשיו 55555 לא עשה שום דבר רע. אני קונה בלי מרשם בבית המרקחת של מכבי. עולה 70 שקל בערך. לגבי תאבון, אין לי מושג, אצלינו לא היו בעיות עם זה אף פעם 5555555555555!
כידוע ניסיתי לתת לרז זה עושה גושים בדייסה לא פתח שום תאבון ולא נעליים אומרים שזה בריא למערכת החיסונית.. רני לא ראיתי שום הבדל
אורטלללל מכות!!! איך לא אמרת לי עד עכשיו????!????
תודה בנות על התשובות באמת אתייעץ עם רופא על זה
הרופאה של עידו המליצה לנו על זה הוא היה שבועיים עם וירוסים ואמרתי לה שבזמן האחרון הוא מוציא מלאאאא גזים קניתי ועדיין לא נסיתי כי נאמר לי שצריך לתת לו את זה עם אוכל קר/פושר, אם אני ייתן לו דייסה קרה הוא ייתן לי בעיטה!
חח מיכלי
לא אמרתי כלום עד עכשיו כי רציתי לראות שזה עובד כמו שנאמר... ועכשיו אחרי שבועיים תודה לאל, אני רואה שיפור 55555555555555555555555555 לא רציתי להמליץ סתם ולתת תקווה אם לא באמת פועל
וגם אם חלילה לא יעבוד , (ואין מצב שלא יצליח..) ממש ממש לא יזיק כי זה ויטמינים וזה מחזק
ואני כעסתי על הרופאה שלי שלא אמרה לי לפני!!!!!!!!!! על הויטמין הזה
אוקי ... אני מקוהה מאד שזה יעבוד על הקיבה הקטנה של הרזונת שלי
אעדכן אותך כמה זה עולה? צריך מרשם?
גם אני נותנת לו לרוב כשהוא לוקח אנטיביוטיקה. וגם אחריי. זה יקר אבל שווה. בעיקר כשיש בעיות בקיבה (שילשולים והקאות )
כי אין בעולם אהבה, כמו אהבה של אמא. [url=http://www.desiglitters.com/bear/running-glittered-bear/]
[URL=http://www.babynamestext.com]
לא צריך מרשם כי אין את זה בקופות חולים זה לא בסל התרופות...
עולה בערך 67 ש"ח שווה הכל!!!!!
אתן לה גם את חיי
לנו הרופא אמר כששאלתי, שאפשר לתת אבל שזה לא נותן כלום חוץ מלחברות שמייצרות את זה...