עדכון מהרופא..... - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • טוב אז רשמית בא לי למות...אתמול הלכנו לרופא עם בדיקת הזרע של בעלי והוא ישר אמר שאין אפשרות אחרת חוץ מהפריה.....הנפח של הזרע של בעלי מאוד נמוך...אני לא מעכלת ולא יודעת איפה לקבור את עצמי!

10 תגובות
עמוד 1
  • תיהי רגועה... לחץ לא יוסיף, יש לזה פתרונות...תתחילי בהזרעות.
  • מאמי הכול בסדר .. אל תילחצי הרופאים יש להם קטע כזה שהם מתים על זה להלחיץ!!!

תביני שדוד שלי אמרו לו שאין לו אפשרות ביכלל ביכלל ביכלל!!!
    להביא ילדים פשוט עקר ... ובסוף הוא הביא 6 בנים!!!!

הכול יהיה בסדר מאמי ..
    גם מי רץ ישר להפריות?! תמיד מתחילים בהזרעות .. וזה ממש לא כזה נורא ...

• אני מבינה שאת בהלם ממה שהרופא אמר וזה לגמרי ברור, זה מלחיץ. את צריכה לקחת בחשבון שלא הכל שחור לבן, והרופא אולי הגזים וכדאי לקבל דעה מרופא נוסף. אם הבעיה היא בזרע אולי כדאי לכם לפנות לאורולוג כדי שיבדוק את בעלך - לפעמים ישנן בעיות פתירות אצל הגבר ולא תצטרכו הפריות.
    לגבי הפריות זה אמנם נשמע ממש מפחיד אבל שתדעי שישנם המון זוגות שלא מצאו אצלם שום בעיה ובסוף הגיעו להפריות בכל זאת, רק שזה לקח להם דרך ארוכה ומפרכת.
    כשיודעים מה הבעיה אפשר לנסות לפתור ובמקרה הכי גרוע תזכרי שגם אם תצטרכי לעשות הפריות סיכויי ההצלחה שם ממש גבוהים, יותר משיטות אחרות.
    מקווה שהכל יסתדר לטובה קבלי ותשתדלי להירגע.
  • בננות הרופא אמר לה שאין לה למה לעשות הזרעות

• היי אמנם זה שוק לקבל כזו בשורה אבל זה לא בשמיים ומזל שיש פתרון היום לכל , צריך רק לקחת דברים בפרופורציה המון בנות עוברות את זה וגם אני אני בדרך לשם ואולי זה נשמע נורא אבל הלוואי ויכלתי לותר על ההזרעות ולקפוץ להפריה כי לי אישית זה מרגיש בזבוז זמן ( וכן אני יודעת שהרבה בנות לא יסכימו איתי וזה בסדר אני מקבלת הכל)
    מאחלת לך בשורות טובות והליך מהיר עם הריון עגלגל ותקין
    בהצלחה
  • אל תתבאסי, להכל יש פיתרון. הבייבי יגיע, ואת תזכי להיות אמא! זה לא חשוב מתי ואיך

[url=http://www.desiglitters.com/bear/running-glittered-bear/]

[URL=http://www.babynamestext.com]

• היי מצפה 29 , אני יודעת שהחדשות מסעירות ומלחיצות בעיקר לנוכח העובדה שפנטזית הכניסה להריון באופן טבעי מתנפצת . אני עצמי עברתי שנתיים וחצ ישל טיפולי פוריות כולל מבחנה (יש כמובן הבדל בין מבחנה להזרעה ואותך הוא שלח ישר למבחנה כלומר IVF) אבל מה היופי כאן אצלך, היופי הוא שעלו על הקושי וכעת את מתמקדת בתוצאות וזה מקצר לך את הזמן בצורה נהדרת. אני שנה ניסיתי מבלי לדעת מה קןרה אצלי ורק אז התחלתי טיפולים תחשבי על זה זה קרוב לשלוש שנים של המתנה.
    אל תחששי IVF הוא תהליך זה נכון אבל יש לו תוצאות ואם את צריכה הכוונה אשמח לתת לך אותה את מוזמנת לכתוב לי למייל שלי : [email protected] ולעבור לפורום טיפולי פוריות שם יכוונו אותך בהכל.
  • מצפה יקרה, למרות שזה נראה ונשמע כמו סוף העולם זה ממש ממש לא. רופאי פיריון בד''כ הם חסרי סבלנות ושטחיים, ורובם מתמחים בעיקר בפריון האישה (למרות שגם התמחות זאת לוקה בחסר) ופחות בפיריון הגבר. בימינו אנו, המון זוגות שמבקשים להרות מטופלים בהזרעות, הורמונים והפרעות כמעט מיד. גם זוגות שהכל תקין אצלם. דבר שמוביל למסקנה שמדובר מכונת כספים מסואבת ומקוממת, שלא בהכרח נותנת לך פיתרון הולם. הייתי ממליצה לך לעצור שנייה ולנסות להבין מדוע תוצאות הבדיקה הן כך. ייתכן שתשקלי לקבל חוות דעת נוספת מרופא אחר. למיטב ידיעתי, תוצאות בדיקת זרע לא תקינות אפשר לתקן ולא בהכרח עם הפריה. בעניין זה אפשר לקבל ייעוץ המטפלים אלטרנטיביים או עם אורולוג. גם רופא משפחה יכול לסייע. מדובר בבדיקה מקיפה וארוכה יותר אבל בריאה יותר ובטוחה. לפעמים יתברר שהפתרון כל כך פשוט ולכן שווה לגלות אותו וללכת בדרך הנכונה. מחבקת אותך ושולחת לך כוח, עוצמה והצלחה

crazy woman!
  • מצפה יקרה, זה בטח נורא מאכזב לשמוע דבר כזה... לדעתי שווה לכם שבעלך ילך להיבדק, יכול להיות שהבעיה אצלו היא פתירה, כמו בסרט של אורלי וגיא, ותוכלו לחסוך לכם הרבה עגמת נפש.. אל תרימו ידיים.. וגם אם לא, ותצטרכו לעשות הפריה, לפחות זו דרך שגם היא קשה מאד, יש לה תוצאות... שולחת המון המון חיבוקים....
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה