חייבת לשתף דבר ששמרתי בסוד עד היום!!!! - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • השבוע העברתי את דניאלה גן היום היא החלה בגן החדש בו היא נמצאת בצהרון כך שדניאלה מכירה את הילדים וגם את הגן וגם ראתה מספר פעמים כבר את הסייעת והגננת כך שכלום לא חדש ולא היתה זקוקה להתאקלמות :-) אז לומר את האמת? כן היו חששות למרות שכל הילדים מאוד אוהבים את דניאלה ושבאנו בבוקר חיכינו בחוץ הגננת והסייעת קצת איחרו הגיעו הילדים שאיתה בצהרון רצו לחבק את דניאלה ודיברו איתה חופשי
    שוב היתה שיחה עם הגננת בבוקר שאמרה שסוף סוף העברתי את דניאלה אליהם וכמה הילדים היו מחכים לה דיברתי איתה על כך שבגן שם לא היתה אוכלת היתה חוזרת עם כל האוכל כי הגננת אמרה להם שהם לא צריכים לאכול היום לראשונה מזה חודשיים, למרות שהיתה יום הולדת דניאלה חזרה עם קופסת האוכל בלי הכריך בשיחה בסוף היום אמרו שדניאלה פשוט התנהגה למופת שיחקה מאוד יפה שיתפה פעולה יצאה מהגן עם חיוך ואושר היה ממש כייף לשמוע מחמאות זהו היום הראשון היה מעולה מי יתן וכך ימשיך אגב בפייס לא לרשום כלום בבקשה לא מפרסמת על כך

17 תגובות
עמוד 1
  • שמחה לשמוע
  • תודה העיקר שאת הילדים מכירה והכי חשוב יש איתה חבר מויצו זה אחד החברים הכי טובים שלה וכמובן אמא שלו ואני חברות ממש טובות

• למה העברת אותה גן? היא בגן רגיל או שפתי עכשיו?

מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם!
    ------------------------------------------------------------------------------------------
    לפני שנולדו ילדינו הכרנו עולם, לאחר שילדינו נולדו התחלנו להכיר את עצמנו.
    ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    לעתים מאד רחוקות אנחנו מקבלים בחיים את מה שאנחנו רוצים, אבל אנחנו תמיד מקבלים את מה שאנחנו צריכים.

--------------------------------------------------------------------------------
    אין דרך אל האושר- האושר היא הדרך!
  • בהצלחה
  • בהצלחה

• החזרתי אותה לגן רגיל וזה אחרי התיעצויות עם רופאים וקלינאית התיקשורת שלה ושל בית חולים מאיר
    לדניאלה לא היה טוב שם בעיקר מאז החזרה מסוכות היתה מסרבת לקום בבוקר היתה חוזרת בדאון. שממש רע לה שם.
    וגם בשיחות עם הסגנית של מנהלת החינוך המיוחד בעיר ועם הפסיכולוגית של הגן הן אמרו. שדניאלה מעלה להם את הרמה של הגן והוסיפו שהיו בטוחות שלא נשים לב שדניאלה שובצה לגן שהרמה בו נמוכה ביותר כי אין להם מקום ביקשו סליחה ואמרו ששמו אותה שם עם ילדים מתחת כי לא היה מקום אז זהו עכשיו דניאלה בגן עם חברים ומסתדרת כל הילדים איתה בצהרון גם כך ש...

• אם את חושבת שהכי "חשוב" בשביל הילדה שלך זה הילד מויצו ..אז אני חושבת שאת בבעיה ..
    כרגע הבת שלך צריכה שיעזרו לה ומסגרת בחינוך מיוחד זה מה שהיא צריכה..
    אנשים מקצועיים,צוות מתוגבר שיתן לבת שלך את הכלים להתמודד עם הקשיים שלה..
    גן של 40 ילד,גננת וסייעת שלא יודעת וגם אם היו לא יכולות לתת לדניאלה את היחס שהיא צריכה ואת העזרה לה היא זקוקה..אני חושבת שמההחלטה הפזיזה הזאת שלך רק הילדה שלך תסבול..
    חיי חברה יכולים להיות לה כל החיים..עכשיו זה הזמן לעזור לה להתקדם ..חבל שאמא שלה לא רואה את זה
  • אחת משלנו,
    התגובה שלך לא לעניין לדעתי!

מניין לך הביטחון הזה?!

יש המון אנשי מקצוע שדווקא גורסים שילד עם בעיות מסוימות דווקא צריך להיות בגן רגיל לחלוטין וללמוד מהילדים שהתפתחותם תקינה בסביבתו הקרובה
    לעיתים דווקא גן מיוחד עם ילדים עם ליקויים שונים יכול ליצור את ההפך

בבעיות שונות ניתן לטפל גם לא במסגרת של גן...

ובלי קשר לכלום, יש גם דרך להעיר
    "...אמא שרה לבן בלילה... אמא כאן לידך כל הזמן..."

• אני עם עדי די
  • אולי התגובה שלי קצת בוטה..אבל מצטערת זאת האמת
    רובכן לא יודעות,אבל אני מכירה את הנפשות הפועלת ואני מודעת לבעיה של דניאלה..וזה לא משהו שישתפר עם הזמן ובעזרת חברים ללא עזרה מקצועית ויומיומית!
    שלהבת צריכה להבין שהבת שלה כרגע צריכה אמא שתיקח בשבילה את
    ההחלטות הכי חשובות והכי קשות למען העתיד שלה ..
    מקווה שאתבדה
  • אחת משלנו,
    רק ה-א-מ-א !!!!!! יודעת מה טוב בשביל הילדה שלה !!!!!!!
    ולא אף אחת אחרת

• עבדתי רבות בהכשרתי-המקצועית כמלווה בכיתות-רגילות וכמורת-שילוב בחינוך-המיוחד..כך,שבעיני החבר מויצו הינו משמש בהחלט כעוגן-חברתי בגן-החדש ועצם הימצאותו יכולה לתרום רבות ובצורה-משמעותית לשיפור בשאר-המדדים,הכוונה שיתוף-פעולה עם הצוות ואנשי-המקצוע שמגיעים אחת לתקופה לגן (זהו קשר-חברתי של עומק וכל הכבוד לשלהבת,שמטפחת קשר זה,זאת חוכמה בעיני של האם,ללמד את ילדתה מיומנות-חברתית זו).

שילוב בגן-רגיל,ביחד עם המודעות לחיזוקים בהתאם לצרכים-האישיים (כדוגמת קלינאית-תקשורת וכיו"ב) הינו המפתח בעיני להשתלבות!
    אני מאמינה בכל-ליבי,ששלהבת משקיעה את מירצה בטיפוח ביתה בסיוע אנשי-מקצוע רלוונטיים,בנוסף להימצאות בגן.

ראיתי ילדים,שנעשו למאושרים,גאים ובוטחים בעצמם וביכולותיהם,כשנתנו להם צ'אנס להשתלב מחדש במסגרת-הרגילה..בעוד שבאמת,ישנם שכאלו שזקוקים לביטחון ולתחושת-החממה,שנותנות המסגרות-הקטנות המיוחדות..

כל-הכבוד לתהילה ובעיקר לך,לאמא,לשלהבת,שאת מעלה את יכולותיה של ביתך,מאמינה בה ורק רוצה לקדמה ולטפחה!

• שמחה שטוב לדניאלה ושהיא מאושרת שתמשיך לפרוח ולשגשג
  • בהצלחה בגן החדש
  • תודה בנות על התמיכה קודם סתם לחדד לא העברתי את דניאלה בגלל החבר עןד לגן הספציפי הזה כי שם היא בצהרון יחד איתו אבל העברתי אותה מהסיבה שבגן שהיתה שמו אותה ואני. מצטטת את הסגנית של יושבת ראש החינוך המיוחד בעיר כי לא מצאו גן ברמה הגבוה שלה הם שם בחינוך חשבו שלא נשים לב ונדבר חשבו שנתעלם מסוג הגן שמתברר שהיה בין הנמוכים עם ילדי סי פי ועוד בשיחת חתך עם פסיכולוגית הגן נאמר שדניאלה ברמה מאוד גבוהה תורמתלרמה ומעלה אותה. אז מצטערת רמה לא תעלה על חשבון דניאלה שצריכה להמשיך לשאןף. להתקדם נכון להיום דניאלה עם ביטחון עצמי מדברת הרבה יותר טוב מטופלת אצל קלינאית תיקשורת במעקב אחת לחצי שנה אצל רופאים בבית חולים מאיר לא נראה לי שיש ילד יותר ה הזו
    מטופל ממנה ברמה הזו אז כן את החסויה כדאי שתלמדי את הדברים ואם היית מסוגלת לכתוב בניק שלך ולא כחסויה אולי היית יותר מכובדת ונשמעת

• ממתי בגן שפתי יש רמה ? זה תלוי באותה שנה בילדים של אותו שנתות שמדורגים שם .
    לפי מה שהסבירו לי בזמנו בגן ספתי כל ילד תוכנית לימוד אישית בהתאם לקושי שלו ואין איזה תוכנית גלובלית .אל איזה רמה גבוה או נמוכה מדובר ? זה לא דרוג אוניברסיטאות לפי מרצים הכי טובים .
    השתלובת בגן רגיל זה דבר מצויין השאילה נשאלת איך משלימים עבודה מול קלינאי תיקשורת שבגן שפתי מצבצעת יום יום ? כננת שילוב לא מספיק מוכשרת לזה לדעתי. ושוב זה רק שאילה באוויר .
    בסופו של דבר שכל אמא מחליטה לגבי ילד שלה .
    http://www.holdthatpic.com/
  • טיקי שאלות נכונות את שואלת אבל כאמא ראיתי שבגן הרגיל יותר טוב לה גם מבחינת הקימה בבוקר
    דניאלה קמה נינוחה רגועה מאושרת
    קלינאית תיקשורת. בשפתי נאמר לי שהיתה מקבלת חצי שעה בשבוע בלבד בגלל שתשעים אחוז מובן אצלה וקיימת בעיה רק עם אותיות ג ק כ וח כלומר האותיות של החך כלומר בשביל לטפל בזה עברה ניתוח ולצערי יש מצב שתזדקק לניתוח נוסף
    דניאלה מטופלת. אצל קלינאית מעולה שהמליצה בעצמה על חזרה לחינוך הרגיל
    אז לעשות דברים,מעצמי לא עשיתי הכל בליווי,ותמיכה של בעלי מקצועות

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה