שאלה מוזרה קצת- אבל אני די בלחץ... - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי. רציתי לשאול בבקשה אני בשבוע 36, ועדיין הולכת עם חזיות עם ברזל, שקניתי בחודש רביעי. כשקניתי אותן, הן היו עוד גדולות קצת בהיקף, ועד עכשיו הן לא בול, אבל מחזיקות. הענין הוא, שבערך מחודש שביעי, הן התחילו ללחוץ קצת מסביב ולהשאיר סימנים, בעיקר בקו שתחת החזה קדימה. לא קניתי אחרות, כיוון שמבחינת ההיקף הן עדיין טובות. פתאום אמרו לי, שיש מצב שזה פוגע באספקת חמצן/ דם לעובר? יש מצב? בכלל לא חשבתי בכיוון הזה, ואני ממש בלחץ, אולי גרמתי לאיזשהו נזק...
1 תגובות
עמוד 1
  • שלום רב

נשמע לי שטויות במיץ עגבניות
    לא ברור לי איך חזייה בכל גודל, צורה והקף שעשויה מברזל או כל חומר אחר יכול להשפיע על העובר

ד"ר הדר
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה