קפצתי מהפורום השכן - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • הי בנות :) אני אחרי הזרעה שניה ( באמצע היו חגים אז היה מחזור אחד ללא הזרעה). קיבלתי הפניה ראשונית ל3 סיבובים טבעיים שאחריהם אם לא יצליחו נפגוש שוב את הרופא לראות איך ממשיכים. מישהי יודעת כמה הזרעות נהוג לעשות באופן כללי? תודה:)

5 תגובות
עמוד 1
  • קראתי שמבחינה סטטיסטית 5-6 הזרעות
  • היי, זה ממש תלוי מה הבעיה אצלכם, בני כמה אתם איפה את מטופלת אין לזה תשובה גורפת
    בגדול 5-6
    אבל איפה שאני מטופלת בגלל שעושים הפסקה בין טיפול לטיפול אחרי 3 כבר נותנים לך את האופציה לעבור להפריות וזה בחירה שלך
  • אז כמו שוורד רשמה אין לה תשובה חד משמעית זה תלוי בהרבה נתונים ,אנחנו אחרי 2 הזרעות על בסיס טבעי כבר עלינו כיתה להפריות,גורם הגיל היה מכריע (32)
    ביקשתי מהרופא (קופ״ח) שאם כבר להזריק הורמונים אז שזה כבר ייעשה בטיפולי הפריה .
  • אצלי בוצעו שתי הזרעות ללא הורמונים ושתי הזרעות עם הורמונים ורק אח"כ הוחלט ללכת ל-IVF

בהצלחה

ron
  • תודה בנות, אני גם בת 32 עוד שניה, הרופא שלי ממש לא מתייחס לזה כאל גיל מכריע משום מה... אגב אצלי הכל תקין, לבעלי מורפולוגיה נמוכה מעט (4%), אני כמובן לא רוצה הורמונים והפריות אבל מצד שני לא רוצה גם סתם לסחוב מלא סיבובים של הזרעות....

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה