ג׳סי - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • בנוגע לדיקור סיני יש לי שאלה

לפני ההזרעה עשיתי 4 טיפולים
    הרגשתי ממש טוב עם עצמי הרבה יותר שלווה ורגועה
    ביקשתי לעשות עוד טיפולי דיקור אחרי ההזרעה ז״א בשלב ההמתנה
    שהוא בדרך כלל מורט עצבים אמרתי נעשה איזה 2-3 טיפולים כדי שנירגע קצת ..
    ( אני עושה דרך רפואה משלימה קניתי 15 טיפולים )
    בקיצור זו שעושה את הדיקור אמרה שלא עושים אחרי טיפולי פוריות לפני כן אבל אחרי בשלב ההמתנה לא עושים ..
    לא הבנתי למה?
    דווקא זה הזמן הכי קריטי שצריך לתת לגוף קצת איזון ורוגע ...

6 תגובות
עמוד 1
  • היי... אני יודעת שלא עושים כדי שלא לפגוע בעובר
    לגבי שלב ההמתנה אולי זה קשור לשינוי הורמונים והמטפלים לא רוצים לקחת סיכונים
    באיזה שלב את של ההמתנה?  
  • נורא מוזר לי. המטפלת שלי דווקא עושה, כמובן זה שונה מהטיפול שלפני אבל היא אומרת שיש לזה חשיבות גדולה ומשפיע מאוד על קליטת העובר. קראתי על מחקר שעשו בו דיקור סיני אחרי הטיפול באותו היום וזה ממש שיפר את אחוזי ההצלחה.
  • לי עשו מיד אחרי ההזרעה, המטפלת אמרה שזה מאוד מאוד מועיל והמקפידות מביאות איתן את המטפלות להזרעה עצמה לטיפול במקום! גם לי נאמר שעכשיו בשבועיים של ההמתנה לא מומלץ לטפל.
  • היי ממי, זה פשוט עניין של גישה, יש גישה שטוענת לא לטפל בגלל בטרימסטר ראשון ויש גישה שדווקא אומרת בואו נתמוך בהריון מההתחלה ונעזור גם להפריה וגם להחזקה שלו. בכל מקרה אני חושבת שאנחנו צריכות ללמוד להרפות, אם כך היא מטפלת אז לזרום עם זה, את יכולה לקחת טיפות רסקיו שהן טבעיות ובטוחות לחלוטין בכל מצב וגם בהריון, הדיקור אגב משפיע לא רק בימים הסמוכים לטיפול, מכיוון שנעשיית עבודה מערכתית בגוף השינוי קורה ואת תחושי בו גם בשבועיים אלה :) נשיקות

• ג׳סי - הבנתי אותך ..
    תודה מתוקית
  • בדיוק! :) חמודית הבנת נפלא :)

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה