מתי סיפרתן..? - סקר - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • הי בנות ושבת שלום,

באיזה שבוע סיפרתן לראשונה למשפחה על ההריון? לחברים? ולסביבה...

15 תגובות
עמוד 1
  • סיפרתי לאמא כמה ימים אחרי שידעתי
    לחברות הקרובות באותו יום
  • גם אני לאמא שלי ומשפחה קרובה באותו יום ויום אחרי.

כי אין בעולם אהבה, כמו אהבה של אמא.
    [url=http://www.desiglitters.com/bear/running-glittered-bear/]

[URL=http://www.babynamestext.com]
  • לאחותי המדהימה סיפרתי בבוקר אחרי, למשפחה קרובה אחרי שעשיתי בדיקת דם ולאמא שלי רק אחרי שבדקנו שיש דופק באולטרסאונד.

• עוד לפני שידעתי בכלל סיפרתי לאמא, בת דודה קרובה וכמה חברות שמאחר לי...
    שבוע 4 וחצי/5 עשיתי בדיקה וישר סיפרתי לאמא..
    אחרי פחות משבועיים כל המשפחה ידעה..

• בשבוע 7-דופק- למשפחה הקרובה הורים ואחים
    בשבוע 10-12 לחברות וחברים טובים
    בשבוע 16 לכולם מי שעדיין לא הבחין - מעט מאד

• ביום שראינו 2 פסים סיפרנו למשפחה.
    גם בעבודה סיפרתי ממש מוקדם, לפני שראינו דופק.
  • למשפחה שבוע 6

לחברים אחרי השקיפות
  • למשפחה אחרי שבדקנו דופק
    ולחברים בשבוע 16 פלוס מינוס
  • בהריון הראשון רק בחודש שלישי. ורק בעלי וחברה טובה ידעו...

בהריון השני בשבוע 6 כל מי שהיה צריך (וגם מי שלא
    לנו י' אותך נתן
    "רָנִּי וְשִׂמְחִי, בַּת-צִיּוֹן כִּי הִנְנִי-בָא וְשָׁכַנְתִּי בְתוֹכֵךְ, נְאֻם-יְהוָה"
  • בהיריון הראשון היום הראשון של האיחור היה בשבת- נסענו אני ובעלי לקנות ערכה ובדקנו בסלון יחד עם חמי וחמותי (גרנו אצלם עד ללידה). ולאמא שלי ולאחיות שלי נאלצתי לחכות עד מוצ"ש כדי לספר להם (המשפחה דתית). אני זוכרת עד היום את הווריד שהתחיל לבלוט בראש של בעלי (בן זוגי אז) מרוב אושר- את ההיריון של שמואל גילינו אחרי חודשיים וחצי של זוגיות והוא היה מתכנן. באותו מוצ"ש הטלפון בבת היה תפוס מרוב שיחות שביצעתי לכל מי שרק יכולתי. האחים של בעלי ידעו מיד אחרי שגלינו את שני הפסים ומהצד שלחו הוא העדיף להישאר דיסקרטי עד שבוע לפני החתונה כשהוזמנו לחתונה (הייתי אז בשבוע 20-21).
    ההיריון של גליה החל שבעה שבועות אחרי הלידה של שמואל והיה איחור של מספר ימים ולא חשבנו שההיריון יגיע כל כך מהר, אך ערב שישי כבר הודעתי למשפחה שבמידה ועדיין יאחר אבצע בדיקת בטא ביום ראשון ובצהריים ברגע שקיבלנו את התוצאה ההורים והאחים ידעו. אח"כ כמעט כל העובר ושב ידע על ההיריון
    אצל שחם כולם ידעו שאני רוצה להיכנס להיריון במיידי ובכל פעם שקיבלתי מחזור והעצבות שנפלה עליי באותו היום הם הבינו שלא נקלטתי ויום לפני האיחור ביצעתי בדיקת בטא- קיבלתי תוצאה 3 והייתי מאושרת וסיפרתי לכל העובר ושב- כמובן ביצעתי עוד מספר פעמים בטא לבדוק עלייה ועידכנתי לא מעט בהכפלות של הבטא. אח"כ כל מי שהכרתי ונתקלתי בו מיד יבל ממני את הבשורה.
    לצערי גם בהיריון האחרון שלא החזיק כבר כל העולם ידע על ההיריון ונאלצתי לספר אחרי שבועיים על ההפלה

• לאמא שלי ולחמותי בשנייה שקיבלתי 2 פסים

• למשפחות שלנו סיפרנו בשבוע 10
    ורק אבא שלי שלי קיבל עדכון בשבוע 5

• למשפחה הקרובה אמא אחים ואחיות סיפרתי כמה ימים אחרי שידעתי
    לחברים וחברים מהעבודה לאט לאט כל פעם למישהו אחר - עד שכבר ראו

• הראשון שהודעתי לו היה בעלי
    הטלפון הבא היה להורים.
    חברים קרובים ידעו אחרי הדופק השאר אם שאלו
  • בדופק להורים ואחים
    בשבוע 8 לידיד טוב שרציתי שיבוא לביהח כי הייתי מאושפזת עקב הקאות יתר
    אחרי השקיפות לחברים קרובים
    ואחכ כול השאר