היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
ניסיתן למרוח לתינוק שמן חם על החזה כטיפול בשיעול? אצל בני התחילה שיעול ונזלת וכבר 3 שבועות שזה לא עובר... רק מחמיר והוא מסכן, לא יכול לנשום ומקיא כל יום אחרי האוכל.... ניסיתן למרוח שמן חם על החזה לפני השינה? המליצו לי אבל נשמע לי מוזר...
7 תגובות
עמוד 1
פעם נתנאל היה מצונן המון זמן! בסוף נשבר לי: ערב אחד לפני שינה מרחתי לו חזה עם שמן זית חם. בנוסף, חתכתי בצל ל 4 חתיכות ושמתי בחדר שלו. יום למחורת ילד קם בריא ובלי שיעול (למרות שמסריח מבצל ומחליק משמן
תודה על התשובה!!!! מרחתי לו היום לפני השינה, נראה מחר איך יהיה.... אני כבר מיואשת מהצינון הזה. ניסיתי אדים קרים, שמן אקליפטוס, מי מלח, טיפות אף וטיפות הומאופתיות סדרת ה R אבל כלום לא עוזר... היום היו אנהלציות ושמן זית, נראה אם תהיה השפעה מחר...
בהצלחה ורפואה שלמה! תנסי גם בצל. זה מסריח אבל עובד מצויין. אה, גם שימי כרית קטנה מתחת לראש, כדי שיהיה לו יותר קל לנשום בלילה וליחה תצאה בקלות יותר
איך זה מוכר לי החוסר אונים של הצינוןןן שום דבר לא נראה עוזררררר
אני הייתי מנסה לשאוב את הנזלת ואז לשים את מי המלח של האנהלציה ( בהמלצת הרופא) וזה היה הכי עוזר לא100% אבלטיפה
michal _pa, יש משאבת נזלת קטנה כזאת. בעלי
קנה אותה בשביל אלעזר בזמנו אבל לא יצא לי
להשתמש בה. ופעם האחות בקופת חולים שאבה לו
את הנזלת עם סקרן אז הבנתי שהמשאבה הקטנה הזו
זה על אותו עקרון.
איך המרגש היום זה עזר?! כמו שנאמר לא מזיק ... החלמה מהירה
אמרו לי שהמשאבה הזאת לא טובה כי היא פוגעת בריריות של האף... נראה לי שעזר. הלילה הוא התעורר פחות וישן בלי חירחורים עד 3:30. אח"כ שוב התחיל להשתעל ולבכות מזה אבל לפחות חצי לילה היה שקט... הלילה מנסה שוב...