שאלה בקשר למונוגן - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • התרופה מגיע ביחד עם מזרק ו 2 מחטים בנוסף לאמפולות? ביום שני אני מתחילה סיבוב נוסף של פרטוקול ארוך. בפעם הקודמת הזרקתי דקפפטיל ופיורוגון, והפעם הזאת דקפפטיל ומונוגן, ראיתי באינטרנט שאת התמיסה מכינים לבד עם ממס ואבקה ולצורך זה צריך מחט ארוכה להכנת התמיסה ומחט קטנה להזרקה. בניגוד לפיורוגן שבא מוכן במחסנית ועט עם מחט חד פעמית.
    תודה מראש לעונות!
8 תגובות
עמוד 1
  • את צריכה לגשת לבית מרקחת ולרכוש מזרק עם שני סוגי מחטים האחת דקה וקצרה להזרקה בבטן,והשניה ארוכה ועבה לצורך שאיבת הנוזל וואז את מזריקה את הנוזל לאמפולת האבקה ביחד נוצרת התמיסה שואבת את הכל שוב לתוך המזרק ומחליפה במחטים,למחט הדקה יותר ,מוציאה אויר מהמזרק ,מחטא את האזור המיועד לזריקה ומזריקה את החומר .
    שיהיה בהצלחה
  • את המזרק והמחטים רוכשים בנפרד?
  • כן,רוכשים את המחטים והמזרק בנפרד,רצוי לרכוש כעשרה מזרקים וכעשרה מחטים דקים וכעשרה עבים,במידה ותצטרכי להזריק מעבר תרכשי את הכמות הנדרשת ..
  • היי אוקסי,
    אני הזרקתי מונופור שזה באותו סגנון הזרקה,
    קיבלתי מהרופא ערכה עם מזרקים ומחטים...
    תשאלי את האחיות אם יש להן להביא לך.. במידה ולא יש בכל בית מרקחת...
    בהצלחה
  • כמה cc צריך להיות המזרק?
  • היי אני בדיוק סיימתי פרוטוקול ארוך שכלל דקא ומונוגון.. מונוגון מגיע ללא מחטים אז תבקשי מהאחות ביחידה בה את מטופלת היא תתן לך ערכה שניקראת פיורוגון ובתוכה יש איזה 10 מחטים ארוכות לשאיבת החומר ולהכנתו ומחטים קטנים להזרקה..לגבי כמה מ'ל יש במזרק זה מזרק רגיל וכול אחת תלוי בפרוטוקול שלה אני הזרקתי 150 סיסי שזה 2 אמפולות של אבקה (כול אמפולה מכילה 75 סיסי) וכול אמפולת מים ממיסה עד 3 אמפולות אבקה..בהצלחה
  • תודה רבה לכן על התשובות!
    איזה תופעות לוואי יש למונוגן? האם הוא דומה לפיורוגון?
  • לי לא כול כך היו תופעות לוואי רק עייפות מוגברת ולפעמים סחרחורות (1-2 פעמים ביום) ..כול אחת מגיבה אחרת..אין לי מושג מה זה פיורוגון..בהצלחה
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה