זקוקה לחיבוקים:-( - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • השבוע שעבר עליי היה מורט עצבים וכל כך מתסכל ,שאני אפילו לא יודעת
    מאיפה להתחיל ....
    ביום רביעי התקשרה הגננת של מעיין ,וסיפרה שהיא נפלה וקיבלה מכה רצינית בראש
    ישר עזבתי הכל ורצתי לגן ,הגננת חשבה שזה משחק מאוד נחמד לתת לילדים
    בני 1.5 שנתיים לקפוץ מבמה קטנה לפוף רק שהבת שלי פיספסה את הפוף
    וקפצה קפיצת ראש לריצפה ...אז יש לה מכה דיי רצינית במצח .(הרופא אמר רק לעקוב ) ...
    אתמול בעלי הגיע לגן של הילה (גן עיריה ) ומצא אותה מסתובבת לבד מחוץ לגן באמצע הכיכר ,ואף אחד לא שם לב!!!!!!!!!!! מסתבר שאחד ההורים בא לקחת את הבן שלו והילה רצה אחריו ...(משהו שמאוד לא מתאים לה ,כי היא בד"כ יודעת שאסור לצאת לבד והיא בד"כ מאוד מפחדת ללכת לבד)בעלי צעק עליהן והן התנצלו ,אתמול הגננת התקשרה אליי אחר הצהריים והתנצלה ואמרה שזה חמור מאוד והיא לוקחת את כל האחריות עליה ,והיא כבר דיווחה למפקחת של משרד החינוך ולמפקחת על החינוך מטעם המועצה .
    מצד אחד אני בראש מבינה שזה יכול לקרות ובאמת הצוות בגן מקסים ועד עכשיו הייתי מאוד מרוצה ,מצד שני אני רועדת מפחד ,איך אני אמורה ללכת לעבודה ולהיות רגועה??????. נוסף להכל הילדה מאתמול אחר הצהרים עם חום על 40 מעלות שלא יורד ובעלי לקח אותה למר"מ ושלחו אותה למיון ,אני מחכה שהם יגיעו כדי להתחלף איתו ולקחת אותה ....
    אני מתנצלת אם הכל יצא מבולבל ,אני קצת בסערת רגשות...

12 תגובות
עמוד 1

• קודם כל החלמה מהירה
  • אני בהלם!
    רפואה שלימה לקטנה תעדכני מה איתה
    בקשר לגן עיריה למה הם לא שמים מנעול עם קוד?
    אצלנו יש מנעול עם קוד וההורים אחראים לינעול אחריהם 

• קודם החלמה מהירה להילה!

אני בהלם מהגן, אין פחד גדול יותר. באמת למה אין שער שיסגרו אותו ?

[url=http://www.desiglitters.com/bear/running-glittered-bear/]

[URL=http://www.babynamestext.com]
  • אוי איזה שבוע

• בסופו של דבר ,החלטתי לא ללכת איתה למיון כי היא חיונית והחום בשליטה
    הרופאה חשדה שיש דלקת בשתן וזה לדעתי יכול לחכות לבוקר במקום לחכות
    שעות במיון עם מלא מחלות גם התייעצתי עם חברה שהיא רופאה .
    לגבי הגן בגן יש שער ברזל גדול עם אינטרקום רק שביום שישי יש שם בלאגן שלם
    שכל ההורים נכנסים בבת אחת ,הגננת כבר העירה כמה פעמים וביקשה שיכנסו אחד אחד רק שזה לא קורה ...

• איזה מסכנות מעיין... לא נעים בכלל, אני מאמינה שבזה לא יתנו להם לשחק יותר ובקשר לגן של הילה אני מאשימה גם את ההורים, אתם לא רואים שילד יוצא יחד אתכם בלי אף מלווה?!???! מזל שזה נגמר ככה

• רפואה שלמה

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה