התייעצות - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • שבוע טוב יקירות,אז ככה אני לא בדיוק הכלה האהובה על חמתי ..אני בהריון ראשון בשבוע 14 אוטוטו ..עם תופעות קשות במיוחד שלא עוברות ,הקאות בחילות חוסר תאבון ירידה במשקל פצעים בפנים גירודים בגוף ..הפרשות חומות ומלחיצות(שכבר נבדקו ונאמר שתקינות ברוך ה׳) ..עד לפני הכניסה להריון חמתי היתה ממש לוחצת נו מה קורה אולי תלכי להבדק זה לא הגיוני אני נקלטתי ציק צאק ותמיד היתה מעליבה ופוגעת בי..יש לציין שאני נשואה רק 9 חודשים וחצי שנה אחריי החתונה כבר נקלטתי..הוריי היו הראשונים לדעת כבר מהשבוע ה-6 ומלבדם אף אחד לא יודע..בעלי חושש מהתגובה של הוריו שידעו על כך בשלב יחסית מאוחר ..אני נפשית לא מוכנה עדייו לספר לחמתי כי היא תמיד עוקצת ויש לא מעט ריבים לצערי ואני מפחדת מחוסר הפרגון שלה ..היא כבר אומרת שכשיהיו לי ילדים לא אדע לחנך אותם כי אני אדישה ..כמובן שבעלי מתערב לטובתי אבל זה תמיד יוצא יותר בלגן ..מה אתן הייתן עושות במקומי ?האם לשתף ?ואם כן מתי?האם לחכות עוד טיפה ?אני מפחדת שיקרה משהו חלילה ומשהו לא יהיה תקין ואצטרך כל החיים להתמודד עם העלבונות שלה גם בנושא הזה ..
12 תגובות
עמוד 1
  • אם היא כל הזמן מעליבה ופוגעת אז אני במקומך הייתי מעמידה אותה במקום.
    לא ייתכן שהיא תשפיל אותך כל הזמן ותשתקי!

את האמת, אני מבינה את בעלך, קצת לא נעים לספר להורים שלו מאוחר מדי.
    אני בטוחה שהם ישמחו בשמחתכם, לאנראה לי שיש לך מה לפחד מהתגובה שלה.

ובמידה ובכל זאת התגובה שלה שלילית אז שתקפוץ לך!!!!
    בהצלחה ושיהיה קל ותקין!!

• אני בדעה של אם היא פוגעת בך ככה ולא סופרת אותך ממטר את לא אמורה לספור אותה ממטר!!
    שום דבר לא שווה את הבריאות שלך!
    תשמרי על זה בסוד כמה שתרצי וכשתרגישי מוכנה תספרי לה
  • אני מרגישה שאת רוצה לספר לה אבל חוששת מהתגובה שלה
    אני חושבת שאת צריכה לספר לה ביחד עם בעלך על ההריון
    היא לא אמורה לדעת באיזה שבוע את ובטח לא תעקוב ותיספור את השבועות
    אם היא תישאל מידי פעם אז תוסיפי שבוע כל פעם מקסימום ילדת מוקדם חחח
    ולגבי העקיצות אני חושבת שבעלך צריך להעמיד אותה במקום או לפחות לגשר ביניכם
    את לא צריכה לסבול את זה!

• לא מבינה למה את סופרת אותה אחרי יחס כזה וממה יש לך לפחד?! אם הייתי במקומך
    לא הייתי מספרת לה פרינציפ! עד שהיא תשים לב ותשאל לבד. לא מגיע לה יחס יותר מזה!

• קצת מוזר לי שאחרי התופעות שיש לך היא לא קולטת .
    אני דווקא הייתי נוקטת בגישה של כן לספר לה
    בקטע של - יאללה תשתקי גם אני הצלחתי ....
    ואולי בעקבות ההריון היא תעזוב אותך בשקט....

• אני חושבת שתעשי מה שטוב לך לא בא לך לספר אל תספרי.
    אני לא סיפרתי לחמותי שזה תאומים כי היא לא שומרת כלום בבטן ולא רציתי שכל העולם ידבר. אז זה היה לה הפתעה גמורה. נכון היא קצת נפגעה אבל עבר וניגמר

• וואו, גם אני לא בדיוק הכלה האהובה על חמותי,
    למשפחה שלי סיפרתי עם שני הפסים....
    למשפחה של בשן סיפרתי אחרי השקיפות...

אם היא פוגעת בך כל הזמן, לא הייתי ממשיכה לשתוק, הייתי יוזמת שיחה רצינית איתה ומבהירה לה כמה היא פוגעת בך...

הזורע חיטה דואג לשנה,
    הנוטע עצים דואג לשנים,
    המחנך נפשות דואג לדורות (הרב קוק)

אדם הוא מעט ממה שנולד עימו, והרבה ממה שהוא עושה מעצמו. (אלכסנדר בל)
    לעולם לא מאוחר מדי להיות מי שיכולת להיות. (ג'ורג' אליוט)

• אני בכלל לא מצליחה להבין איך נוצר מצב שהיא כל הזמן פוגעת בך ומעליבה
    ועוד על נושאים כאלה אישיים ואינטימיים שבינו לבינה...
    איך בכלל את מגיע למצב שאת מסתובבת לידה פגועה כל הזמן וזה מקובל עלייך
    אני חושבת שאת צריכה ללבן את הנושא הזה הם בעלך ולעמוד מולה פעם אחת ויחידה
    ולומר לה (או שבעלך יאמר לה) שתלמד לכבד אותך.
    אני במקומך כבר מזמן הייתי מפסיקה להיפגש איתה אם המצב כזה...
    היא מפעילה לחץ על לעשות ילדים ומשווה את עצמה שהיא מיד נקלטה...???
    נשמע הזוי ולא תקין!
    ואם הייתם מחליטים לחכות כמה שנים אחרי החתונה?
    מה היה קורה? היא הייתה מכריחה אותך? בכוח? אני ממש לא מבינה
    אחותי, עלייך להתייצב מולה ואחת ולתמיד לומר שאין לה זכות להתערב!
    אחרי הלידה זה עלול רק להחמיר אם היא עכשיו מטיפה לך על אופן ההתנהלות ה׳אדישה׳ שלך
    היא עוד תשתלט לך על הילדים ותחליט לך מה עושים ומתי...
    לא חסר סיפורים כאלה וגם הבנות בפורום יעידו על כך.
    אני הייתי אומרת לה שזה לא עניינה!!!

• תודה רבה על העצות :) ..האמת שכבר עברתי איתה כל כך הרבה דברים ועמדתי מולה מלא מלא פעמים עד כדיי ריבים קשים ביותר וצעקות ודברים שהם בכלל לא אני ..בעלי בגללי לא דרך בבית של ההורים שלו שלושה חודשים עד שהם התקשרו והתחננו שנגיע ..היא פשוט אשה כזאת חסרת טאקט ועושה כאילו ראש קטן וכאילו היא לא מודעת לדברים שהיא זורקת ..שזה בולשיט כי כשהיא רוצה להיות נורמלית היא הכי נורמלית בעולם ..מה שסיפרתי זה עוד קצת לעומת מה שעברתי איתה ..אני מרגישה שהיא כל הזמן בוחנת אותי ומחפשת מה לא טוב בי ..פשוט הרפתי כי הבנתי שיכול להיות שהלחץ הזה ומה שקורה איתה זה מה שגורם לי לא להצליח להכנס להריון ובאמת שכבר זרמתי איתה ולא התייחסתי לכל שטות שיוצאת לה מהפה זה עבד.העניין שאני יודעת שהיא לא תפרגן ותתחיל לחטט יותר ויותר ולהציק ובגלל זה אני מרגישה לא בנוח לספר לה אני אפילו לא יודעת איך לספר לה את זה אין לנו בכלל נושאי שיחה וכל טלפון (כי אנחנו גרים רחוק) היא חופרת לי חצי שעה על הכלה האחרת והאהובה שלה כמה היא מותק..מעצבן ולא נסבל אבל אני כבר ממש מבליגה זה סתם עושה לי רע ..היא פשוט אישה קרירה ואין לה רגש יש לה 7 בנים ,אין לה בנות ..ודווקא במצב כזה חשבתי שכל כלה צריכה להיות לה ממש כמו בת ..אבל מסתבר שטעיתי והמלחמות האלה הם כבר מאז שהתחלנו לצאת לפניי 4 שנים ..תמיד דיברה על החברות הקודמות שלו בפניי ועוד מלא שטויות ודברים מעצבנים.בעלי איתי בהכל הוא כבר ממש מרוחק ממנה והיא מרגישה את זה דרך אגב אבא שלו ממש חמוד ושונה ממנה בצורה לא רגילה ..והיו לא מעט פיצוצים ..רק שמצד שני אני מנסה לגשר ולפחות שהוא יהיה בסדר איתם(בעלי) כדיי שבע״ה יגיע רגע הלידה לפחות הוא יוכל לקבל את הפנים שלהם שיוכלו להכיר את הנכד\ה הראשון שלהם ..חוץ ממני יש רק עוד כלה אחת שהתחתנה לפניי ארבעה חודשים עם הבן הגדול ומהיום הראשון לחתונה היא היתה אומרת לה ליידי את תיכנסי להריון ציק צאק את כמוני לא תהיה לך בעיה ..( בידיעה שאני עוד מנסה )..פשוט חוצפנית .ולמי שתהתה איך עם כל התופעות היא לא גילתה ..זה  בגלל שאני לא דורכת שם יותר מדיי ..ביקור אחת לשבוע לכמה שעות והביתה ..אני גרה בנתניה והיא בצפון בכלל ..זה המזל שלי !שלפחות אני לא סובלת את זה מקרוב..
  • אני הייתי מספרת רק כדי לצאת בסדר בכל הסיפור הזה
    אל תגידי לה את השבוע המדויק שלך
    ולגבי העקיצות אני חושבת שבעלך צריך להשים לזה סוף לא היתכן שהיא תמשיך לפגוע ולהעליב אותך

• חלק מהסיפור שלך חשבתי לרגע שמדובר בי...
    חמותי גם וזו עוד עדיין לעומת מה שהיא ..
    אני היום לא מדברת איתם היה פיצוץ וזהו...
    הריון זה דבר רגיש ואםם היא לא יודעת לא הייתי מספרת אולי שבעלך יגיד כדרך אגב בטלפון...
    אני מציעה לך לא להכנס איתה לעימותים...שבעלך ישבור תראש
    חמותי נכנסה היא לסרט רציני כשהייתי בחודש שביעי ובעלי אדם שלא מגיב יותר מידי ואני אחרי שהיא אשימה אותי שאני גונבת לה תבן ועושה לו רע לא יכולתי לשתוק וגם בפיצוץ האחרון שאמרתי די אין בסדר אני לא ארצה את כול המשפחה הזו על חשבון הבריאות שלי ושל הילדה שלי ופשוט חתכתי זהו נגמר בעלי 4 חודשים לא דיבר איתם ועד היום לא הולך ...
    אם היא מטורללת סביר שזה לא עובר
    את אל תהרסי את עצמך ואת ההריון בשבילה תתרחקי כמה שאת יכולה אני חושבת שבעלך יגיב וזהו...
    ותזכרי כמה שהיא אימא שלו את לא השעיר לעזאזל שלה ואת לא חייבת לה כלום
  • תקשיבי, קראתי הכל,
    אל תספרי עד לפעם הבאה שהיא תציק לך בעיניין ההריון ואז תגידי לה בפרצוף:
    תתפלאי אבל אני כן בהריון! סתמי לה את הפה!
    אם תחשאל למה לא סיפרת תגידי שאת לא מרגישה חופשיה איתה
    אולי משהו ישתנה שם.. 

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה