הריון לאחר חום שחר נמוך? - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • שלום לכולן,
    היום זה היום ה- 15 לאחר הביוץ (בטוח, לאחר זריקת אוביטרל), חום השחר הראה לראשונה 36.3, אחרי שמיום הביוץ הוא עמד על בין 36.5 - 36.7. בהמשך היום חום הגוף שלי עלה ל- 36.8 ואף 37, למרות שכל היום רק ישבתי, גלשתי באינטרנט ואכלתי:)
    מחזור עדיין לא הגיע. עד אתמול היו פה ושם כאבי מחזור ואתמול גם דימום של שתי שניות במקלחת שעבר כלא היה. היום כמעט ללא כאבי מחזור. יש מצב שבכל זאת יש תקווה להריון החודש? בחודש שעבר המחזור הגיע ביום ה- 16 אחרי הביוץ, ואם זה יהיה גם החודש המחזור אמור להגיע מחר. אבל הראש שלי ממש חם מבפנים- כבר כמה ימים - ואחרי שאתמול החום הפנימי הזה ירד היום חזר שוב.
    אה, וביום ה- 13 לאחר הביוץ עשיתי בדיקה ביתית של יס או נו דיירקט, שמזהה מבטא 50 ומעלה - ויצא שלילי. מה דעתכן?
2 תגובות
עמוד 1
  • הייי
    קודם שיהיה המוןןן בהצלחה!!!

14 יום לאחר זריקת אוביטרול במידה ועושים בדיקת הריון היא אמורה כבר להיות אמינה ...
    לדעתי במידה ולא תקבלי ביומיים הקרובים תעשי שוב בדיקה ביתית התוצאה אמורה להיות כבר אמינה מעבר לזה אני אישית לא מאמינה בכול מדידות החום האלו ...

• היי, קודם כל הכל יכול להיות, גם הריון, אני חושבת שלא כדאי לסמוך על חום השחר יותר מידי וגם לא על בדיקה ביתית, אני הייתי מחכה עוד יום ועושה בדיקת דם. בהצלחה!!!

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה