היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
ועכשיו אני בסופר התלבטות: 1. את העבודה יש להתחיל בעוד 3 שבועות 2. במקור התכוונתי להיות בבית עם הילדה 7 חודשים 3. אין לי כרגע מי שיישב עם הנסיכה שלי וממש לא מתכוונת להכניס למשפחתון. 4. העבודה היא לפחות 9 שעות ביום + שעה נסיעה לכל כיוון 5. השכר ממש מעולה וזה תפקיד שרציתי מלא זמן.
6. העבודה הנוכחית שלי היא רק בסדר ולא יותר מזה 7. מבחינת מיקום גאוגרפי מדובר כמעט באותו זמן נסיעה ושכר נמוך יותר. 8. בעבודה הנוכחית יש לי כבר וותק וגם צבורים לי מלא ימי מחלה 9. בעבודה הנוכחית- אינ לא יודעת לאיזה תפקיד אחזור אחרי החל"ד. היות ואצלינו משאירים תמיד באותה מחלקה אז מכניסים לתפקיד שפנוי באותו רגע. בכל אופן אף תפקיד במחלקה לא קורץ לי יותר מידי.
גם לפני הצעת העבודה הנוכחית, שקלתי בכובד ראש מה לעשות. כי אם אתחיל עבודה חדשה, אז יהיה בעייתי לעשות זאת עם תינוקת, במיוחד כשיש שיניים וכו'... בנוסף, עשיתי תעודה מקצועית שלא קשורה לניסיון התעסוקתי שלי ואם אני רוצה להתחיל לעסוק בתחום, זה להתחיל ממש משכר מינימלי ומהרבה שעות.
אז חשבתי שאם באמת אני רוצה להתתחיל לעסוק במקצוע החדש לעשות זאת רק בעוד שנה, כאשר הקטנטונת תהיה בגן- ואז למה בעצם לעבור למקום חדש?!
כמו כן, אני יודעת שבמקום העבודה הנוכחי לא הכי מרוצים מכך שאני 7 חודשים לא בעבודה+ לקראת סוף ההריון הייתי גם בשמירה, מה שגורם לי לקצת חששות לגבי מה שהם מתכננים...
אני לא יודעת מה לעשות מצד אחד הכי בא לי להתחיל לחפש עבודה בתחום החדש מצד שני הילדה שלי היא במקום הראשון מצד שלישי אני ממש מבוזבזת במקום העבודה הנוכחי שלי מצד רביעי, תפקיד כמו שהציעו לי לא מגיע כל יום
אני למדתי תואר ראשון+ תואר שני ובסוף אני פוחדת שאמצא את עצמי יושבת באיזו עבודה פשוטה עם שכר נמוך רק בגלל שבחרתילהישאר עם הילדה...
אשמח לדעותיכן
12 תגובות
עמוד 1
א. נראה לי שכבר החלטת...
ב. לשים את הילדה במסגרת לא תזיק לה והיא לא תרגיש מקופחת! היא תהנה מאוד ואת תהיי מסופקת בעבודתך. אני לא רואה למה לא לקחת את העבודה, היות והמרחק דומה לזה של העבודה הנוכחית. שכר משתפר, הגדרות התפקיד משתפרות, מה רע?
מסכימ עם קרן
הבעיה שבאזור שלי אין משפחתון שממש הרשים אותי
ולא רוצה לשים אותה במקום שאני לא שלמה איתו...
זה אומר שאת לא בבית 11 שעות?? זה אומר שאת צריכה מסגרת לילדה עד השעה 19:00 מתי בעלך מגיע הביתה? אם אתם לא ממש לחוצים בכסף אז אני הייתי ממשיכה לחפש משהו עם פחות שעות או/ו פחות רחוק...אפילו אם השכר לא אותו דבר. בהצלחה
תסתכלי באיזה סדר מנית את כל הצדדים שלך בהתלבטות. התשובה שלך.
אולי הרבה כאן לא יסכימו איתי, אבל אני לא חושבת שקריירה קודמת לכל. כ"כ הרבה שעות מחוץ לבית, מתי תראי את הילדה שלך? אני הבאתי ילדים לעולם בשביל לגדל אותם ולא בשביל שמטפלת/ גננת יגדלו לי אותם. גן זה טוב, לא מתווכחת, אבל לא יום שלם. ונראה לי שאת בעצמך כבר ענית בגוף השאלה.
אני לא הייתי מוותרת על הזדמנות פז כזאת לפתח את הקריירה שלך! אני תמיד בעד אמא מסופקת על אמא מתוסכלת. אני בטוחה שאם לא תלכי על זה תרבי לשאול את עצמך בעתיד מה היה קורה אילו היית לוקחת את המשרה.
בקיצור - ב-ע-ד-! בהצלחה!!!
אני עם אלינור
מצד אחד- ברור לי שכרגע התפקיד הכי חשוב בחיים שלי הוא להיות אמא
מצד שני- למדתי כ"כ הרבה שנים ועכשיו אם אעשה כזאת הפסקה גדולה מבחינת הקריירה זה ברור לי שלא יהיה קל לחזור ובטח ובטחלתפקיד נחשק...
נו... את בעצמך רואה שזה יהיה פספוס לא להיכנס לזה עכשיו... ומה יהיה אחרי זה? את תהיי מתוסכלת על זה שאת לא עובדת במקצוע... וכן כשתחליטי להתחיל לעבוד במקצוע שוב תצטרכי להתחיל מלמטה.... אמהות טובות לומדות לשלב את העבודה בחייהן יחד עם גידול ילדים (כאלה שבחרו לעשות זאת) זה לא חייב לבוא על זה על חשבון זה! האם בעלך יכול לעזור בתקופה הראשונית? אם את מתכננת בכלל לעבוד במקצוע שלך, עדיף מוקדם מאשר מאוחר ואסור לפספס הזדמנויות פז אחרת מתחרטים על זה ובגדול! האמיני בעצמך שאת עושה את זה בשביל התינוקת קודם כל