אוףףף - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אני ממש רוצה להיות בהריון שוב...
22 תגובות
עמוד 1
  • חחחח
    ההורמונים פגעו בך קשה הא??
  • חופשי!!!
  • חחחחחח לכי על זה?.....
  • חחחחחחחחחחחח מוכר מוכר מוכר מוכר!!!

• שירה... אחד אחד כן? חחח

בלילות קשה לי שהוא מתעורר לאכול... ביום אחרי שאני מתעוררת אני רוצה עוד אחד ועכשיו!! מה נסגר?!?!?

מימי החשק עבר לך או שעדיין את רוצה עוד?
  • עדיין... רוצה ואפילו מאוד, רק שלא יכולה בגלל הקיסרי

• התכוונתי לזה-

• מזתומרת בגלל הקיסרי? אני מכירה אחת שנכנסה מיד להריון אחרי קיסרי.

איזו אמא בגן של אמא שלי ילדה בקיסרי ונכנסה מיד להריון וילדה שוב בקיסרי
  • זהו שאני לא רוצה ללדת שוב בקיסרי

• היא ביקשה קיסרי חוזר. חוצמזה שאני מכירה אחת שילדה תאומות בקיסרי לאחר הזרעה. אמרו לה שהיא לא יכולה להכנס להריון טבעי וכנראה אחרי הקיסרי נגעו לה במשהו והיא נכנסה טבעי להריון וילדה טבעי.
  • יש מצב... כל אחת והסיפור שלה.
    אצלי היה ניתוח חירום והיו סיבוכים בלידה והרופא אמר לי בפירוש שאסור לי להיכנס להריון ובמידה וכן, אז מיד קיסרי.

• כל עכבה זה לטובה. לפני שתשימי לב את
    תודיעי שאת בהריון שוב :)
  • וואווו כלכך מהר
    אני עד 7-8 חודשים לא רציתי לשמוע על עוד ילד
    אחרי הלילות המזוויעים שעברנו איתה מי יכל לחשוב בכלל?

• אני עדיין לא יכולה לחשוב על זה אפילו!

• גם אני...
  • אני מעדיפה להמתין קצת
    לתת לילדה תשומת לב בשנה הראשונה
    ואז להתקדם הלאה בעזרת ה׳ בלי נדר !!!

• מוכר......
  • אז מה הבעיה?
    לכי על זה

• 6 שבועות אישור רופא ואז שיהיה בהצלחה לעוד
  • אני רק חייבת להוסיף לשיחה בינך למימילנד שהריון מיד אחרי קיסרי הוא מאוד מסוכן ואפילו נחשב בסיכון
    הצלקת הפנימית טריה ואם חס שולום השיליה משתרשת על הצלקת זה קיסרי בטוח ויותר מזה עלול להוביל לאובדן הרחם בגלל דימומים קשים וחוסר יכולת להפריד את השילייה

אז שכל אחת תעשה את שיקוליה

ומימילנד טוב את עושה - כמה שיותר זמן לחכות יותר סיכוי ללידה טבעית אחרי קיסרי (טוב נו חוץ מחסרי מזל כמוני שחיכו שנתיים פלוס ולא התפתחה בכלל לידה טבעית)

• סיון אני אחרי קיסרי ונכנסתי להריון שיהונתן היה בן 11 חודשים...כמה אמרו לך לחכות?

• גם אני הרגשתי כמוך

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה