היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
כמו שאתן יודעות... אני אחרי הלידה ובזמן ההריון העליתי המון במשקל!
ירדתי עד עכשיו 20 קילו אבל עדיין יש לי בטן. ואני מיואשת!! תמיד הייתי שטוחה.
וכנראה כתוצאה מזה אני בכלל לא אוכלת. שותה כל היום קולה זירו עם קרח ולא מרגישה רעבה בכלל.
ועדיין יש לי בטן. אוף
10 תגובות
עמוד 1
שלי, חזרת הביתה כבר? את חייבת לאכול כי אם לא פשוט תתמוטטי!!! זה לא קל להיות לבד יום שלם עם תינוק ואת חייבת כוח
מחר אני חוזרת ואני ממש מפוחדת!!! עד עכשיו אמא עזרה לי לימדה אותי הכל.
עם המקלחות אני די מפחדת ומשאירה לה את זה.
אני יודעת שאני חייבת לאכול אבל לא מצליחה. כתוצאה מזה גם חלב האם שלי נגמר
אל תשכחי שכל האזור עבר וואחד מתיחה במהלך 9 החודשים האחרונים ולוקח לגוף זמן לחזור לעצמו כל הרקמות באזור הבטן נמתחו ושינו צורתן במהלך ההריון, לוקח להן זמן להתאושש וזה בכלל לא משנה כמה משקל העלת במהלך ההריון, הבטן תמיד האחרונה להעלם. תאכלי מסודר ומזין כי את חייבת להחזיר לגוף שלך את הויטמינים והמינרלים שהוא איבד לטובת נועם במהלך חודשי ההריון והלידה במקביל תתחילי גם לעשות קצת ספורט ואת תראי שאת תתחילי לרדת במשקל מה שחשוב זה כן לאכול ולאכול טוב כי כשהגוף לא מקבל אוכל הוא מיד נכנס למצב של אגירת קלוריות ככה שבד"כ יוצא מצב שככל שאוכלים פחות ככה משום מה מרזים לאט יותר.
יכול להיות שהגזים עושים את שלהם ולא נותנים לבטן לרדת... אני חושבת שתנסי לעבור למים שבוע ותגבילי את עצמך לקולה אולי כוס במים... ואז תבחיני בתוצאות... אולי ככה תרדי מהר יותר. ותשלבי עם זה ת**** נכונה של הרבה חלבונים! את חייבת! אישה אחרי לידה חייבת לאכול טוב כדי לחזק את הגוף... אחרת חס וחלילה תתמוטטי ביום אחד מבלי התראה מוקדמת.
תכריחי את עצמך ותאכלי רק מה שאת אוהבת אני בסוף שבוע מבשלת דברים שאני אוהבת ובהמשך השבוע אמא שלי מכינה לפי בקשתי חחח זקוקים לכל טיפת אנרגיה אמא שלך תמשיך לבוא אלייך? זה ממש חשוב אני חמשל מחר עד 22:00 איתו לבד וזה לא קל!
לגבי האמבטיה אנחנו קנינו משילב כרית כזו שמניחים אותה בתוך האמבטיה נורא מוצלח. ליהוא נהנה מאד מהמקלחות ואני רגועה לקלח אותו ככה
יוליה את מקסימה!!
אוהבת את כל התגובות שלך בפורום הזה
מימי כנראה שאולי אני צריכה לחזור למים. פשוט כל 9 החודשים האלה שתיתי רק מים. כנראה אני מפצה את עצמי על זה.
גולי... גם לנו יש את זה ובכל זאת אני לא מרגישה בטוחה מספיק לקלח אותו.
איך את מסתדרת איתו יום שלם לבד? לא קשה לך? אני ביום מטפלת בו ובלילה אמא עוזרת לי המון. לא יודעת איך הייתי מסתדרת בלעדיה. לא רוצה הביתההה :(
אם יש לך אפשרות אז תשארי עוד אצל אמא זה ממש לא קל זה אחרת לגמרי שאמא שלי מגיעה לכאן לעזור או שבעלי חוזר מהעבודה זה כייף והוא אהוב שלי אבל לא קל
לא. 3 שבועות זה מספיק גם מה שלבעלי קשה גם להיות בלעדינו. ואני אהיה חייבת לחזור מתישהו הביתה. למזלי הרב ההורים שלי גרים 5 דקות נסיעה ממני.