היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
הבנתי שצריך לחכות 6 שבועות מיום הלידה וללכת לרוםא נשים שיבדוק שהכל תקין ואז את יכולה להתנפל על בעלך
גם לי עשו תפרים ואני ממש מפחדת מהיום הזה שנחזור לשכב. שלא יכאב לי.
גזרו לך או שליהוא קרע אותך בזמן הלידה?
חתכו
אמא שלי לא הסכימה שיגזרו לי ונועם קרע אותי ממש!!
ואי התפרים האלה תפרו אותי והרגשתי הכל... בעע הפסיקו לי את האפדירול שעה לפני הלידה והרגשתי כל ציר וציר ואז התפרים בעע
לי היא עשתה חתך קטן וזה ממש היה במקום כי אם לא היו יותר קרעים מה שהכי כאב זה התפרים. הרופא המגעיל הזה שלח את המיילדת להביא אפידורל והתחיל לתפור!!! אני צרחתי מכאבים וצעקתי עליו והוא איים עלי שיכניס אותי לניתוח! שהמיילדת חזרה היא צעקה עליו חחח מזל שהדולה שלנו הייתה איתי כי בעלי בשלב הזה היה עם ליהוא
אותי רופאה תפרה ועשתה את זה בלי רגש. ואני רק צרחתי וביקשתי אפדירול כדי לא להרגיש כלום וזאתי רק התעלמה ממני והמשיכה לתפור. אפשר להגיד שאני בוודאות לא ארצה ללדת שוב שם!
אמורים לחכות 6 שבועות ואז ללכת לרופא נשים לוודא שהכל בסדר.
אנחנו חיכינו רק 4 שבועות, אבל קיבלתי אישור מהרופא.
תפרו אתכן ככה על חי????
כן!!! פשוט רוע!!!!!!
לי הפסיקו בכלל שעה לפני שהלידה התחילה ממש.
כמעט 8 שבועות
שלי מה זה בית החולים הזה????
אההה ולמה אמא שלך לא הסכימה??? חתך מבוקר עדיף על קריעות ... להבא תדעי .. אני בירכתי את המיילדת שחתכה אותי בקטנה .. היא ראתה לנכון ואני סומכת עליה
לשאלתך גולי - 6 שבועות בדיקת רופא ורק אז עדין ולאט....ועדיף נוזל סיכה
אחרי הלידה הראשונה לא ידענו שצריך לחכות 6 שבועות,אז "חגגנו" אחרי 3 שבועות,אבל נזהרנו מאוד ובעלי צוחק שההתנהגות שלי היתה כמו בתולה פחדנית חחחח ובלידה השנייה רק אחרי 3 חודשים כי היו סיבוכים אז לא יכולנו "אין בעולם אהבה כמו אהבה של אמא..."
אני לא זוכרת כמה זמן חיכינו אבל תחכי לפחות 6 שבועות לבדיקת רופא, זה חשוב מאוד. לי לא היה כח לזה עוד הרבה זמן אחרי 6 שבועות!
אנחנו חיכינו רק 3 שבועות
5 שבועות אחרי לידה ישר אחרי ששמתי את ההתקן
אנחנו נחכה לאישור של הרופא עד אז שום סקס !
אני כמו סתומה לא לחצתי על הלחצן של האפידורל והוא הפסיק להשפיע דיי מהר ואז הרגשתי צירי לחץ מווותתתתתת ואת התפירה אבל הרופאה שלי היתה מצויינת תפרה בעדינות
הסבל בא אחר כך כששרף לי בפיפי במשך שבועיים !!!
6 שבועות -----> בדיקת רופא ------> השתוללות בין הסדינים
בדיוק שמו ששמריז רשמה לא צריך יותר מידי להרבות במילים
משכב לידה שישה שבועות- בדיקת רופא שבודק את הרחם שאין שרידים + בדיקה וגינאלית ומאשר - והיידההההההההההההההההה
אה נטלי אני מבקשת
אני אוסרת עלייך לעשות סקס עד גיל 30!
אחרי שישה שבועות +בדיקת רופא+מקוה אם את הולכת
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח אחווש יאאלה בגיל שלושים נרביץ עוד שתי בנות?
מה ששימריז כתבה
נטשה אני כבר בת 30 ושבועיים ואני משערת (בלי נדר) שאת הבסטה שלי אני סוגרת אחרי הלידה הזאת שתעבור בשלום ב״ה
אבל את בגיל 30 חופשי מרביצה עוד איזה 2 אפרוחים! מה שתהיי בת 30 אורייה כבר תהיה חיילת חחחח
לא יודעת לענות לך ילדתי בקיסרי אך לפי מה שששמעתי לא נראה לי כואב לכי בגישה שיהיה בסדר בגישה של נינוחות ואפילו הנאה ויהיה בסדר
ילדתי בקיסרי, אז בערך 3 שבועות (הדימום פחות מסיבי בקיסרי, לפחות אצלי)
כי אין בעולם אהבה, כמו אהבה של אמא. [url=http://www.desiglitters.com/bear/running-glittered-bear/]
[URL=http://www.babynamestext.com]
בעלי לא הסכים להיות ביחד עד שהרופאה תאשר שהכל בסדר הוא פחד עלי
חחח שאתן מדברות על גזירות וחיתוכים באזורים האלה אני די שמחה פתאום שחתכו אותי בקיסרי מתחת לבטן רק.. חחחחח.. בכל אופן אפשר לחזור לאחר 6 שבועות