היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
אני אמורה לקבל את המחזור עוד יומיים גג שלוש.... בדר"כ אני מרגישה שבוע לפני שאני צריכה לקבל...אני אומרת לבעלי:"אני צריכה לקבל"... החודש-אני לא מרגישה שאני צריכה לקבל...וגם אם כן...זה מממממשש בקטנה...לא בשביל להגיד לבעלי:"אני צריכה לקבל...." עכשיו יש לי כמה שאלות: 1. האם אפשרי להיות בהריון ובכל זאת לפני שיודעים שמדובר בהריון להרגיש כמו כאבים עמומים של מחזור...? 2. הבנתי שבתקופה שלפני גילוי ההריון יש הרבה הפרשות שמייצרות את הפקק הרירי.... חייב לראות את ההפרשות המרובות או שיש אפשרות כזו גם לא לראות אותם ובכל זאת יש הריון.....?
תודה
3 תגובות
עמוד 1
הי
מאמי למה שלא תעשי בדיקה ביתית או בדיקת דם יש היום בדיקות שמגלות הריון לפני האיחור בכל אופן כל גוף מאותת לאישה על הריון אחרת - אם לי לא היה מאחר לא הייתי יודעת שאני בהריון הגוף בכלל לא אותת לי בכל אופן מאחלת לך שזה יהיה הריון
בהריון הראשון שלי של התאומות היה ברור לי שאני בהריון...הפעם-משהו מעומעמם כזה.....