איזה אנשים זבלים יש - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • ביום שישי , יום גשם , בעלי לקח אותי לרופא נשים . בחזרה הביתה, בכיכר של נתיב אחד,קטנוע ניסה לעקוף את בעלי מימין. מן הסתם לא היה מקום,בעלי היה ראשון והאופנוע מאחוריו ניסה להאיץ ולא הצליח,
    עזבו שאסור לעקוף בכיכר ,ואסור לעקוף מימין, ובכלל היה רק נתיב אחד.
    עזבו שהכביש היה רטוב. בעלי לא נגע בו בכלל . והאופנוע לא נגע בבעלי.
    מנסיון העקיפה העקום שלו הוא איבד שווי משקל ונפל, מאחורינו בכלל !!.
    אנחנו מיד עצרנו לראות שהוא בסדר.
    הבנאדם מיד קם , הכל תקין . האופנוע לא נפגע בכלל .
    אבל מה , מיד התחיל - בואו נחליף פרטים ובלה בלה בלה .
    טוב..
    עכשיו הוא מתקשר לבעלי שטוען שכואבת לו הרגל (ובחיאת ראיתי את הנפילה , הוא סתם משחק אותה .. ראיתי שהוא עמד והלך כאילו לא קרה כלום)
    חטפתי קריזההההההההה! על מה אתה משחק?מי נגע בך בכלל ??
    אם הוא לא נגע בנו , ואנחנו לא נגענו בו , והוא רק איבד שווי משקל בגלל שקול דעת שגוי שלו ,זה אשמתינו??
    ואם ל"מסכן" כואבת הרגל , למה שאני לא אגיד שכואבתלי הבטן מהברקס שבעלי דפק בגללו??

תאמינו לי ,בא לי ללכת לרופא ולהכניס לו בחזרה ...
14 תגובות
עמוד 1
  • שבעלך יגיד שהוא לא נגע בו!

לי היתה "תאונה" עם נהג מונית,
    אני התנגשתי בו (כי הוא הוריד נוסע באמצע הכביש במקום שאסור ובלה בלה) והייתי עם יותם וניצן ובהריון,
    כמובן שמיד הוא יצא והתנפל עלי שאני לא בסדר, החלפנו פרטים (החצוף עוד רצה שאני אודה באשמה ולא הסכמתי)
    אח"כ הוא עוד התקשר אלי כמה פעמים לבקש כסף על התיקון בלי לערב את הביטוח, למזלי הגדול למרות שמאוד נבהלתי הייתי בטוחה שאני לא אשמה
    ואכן הוא עירב את הביטוח, אני נתתי את הגירסה שלי ומעולם לא שמעתי מהם
  • את צודקת!
    אנשים חארות!
    בעיקר כאלה שיודעים שהם יקבלו כל מה שהם רוצים בגלל שהם דו-גלגליים....
    צר לי... נדפקתם עם ההכי נמוכים....(כמו הבחורות האלה שמתלוננות על הטרדה מינית למרות שלא היה דבר מעולם אבל ישר מאשימים וחוקרים את זה שהתלוננו עליו...)

• איזה מגעיל!
    ורק בשביל לכסות את עצמך אני הייתי הולכת לרופא

• מה בדיוק הוא רוצה שבעלך יעשה אם זה שכואב לו הרגל...
    יש ביטוח שהביטוח ידאג לדברים אתם תמסרו לביטוח את הגירסה שלכם וזהו
    אם כואב לו הוא היה צריך באותו רגע לפנות לבית חולים , ומי אמר שבשבת לא נפל על הרגל שוב
  • כן , ממש מגעיל ומעצבן , ובהחלט אנשים נהיו רמאים .
  • את לא יודעת כמה מעצבנים אותי אנשים כאלה

• ואחר כך משדרים בפריים טיים תוכנית של "מה אתם הייתם עושים"

שהיא תוכנית מבורכת, אבל לא מפליא (אם כי עצוב) שאנשים נמנעים מלהושיט עזרה רק בגלל קומבינות כאלה...

אתה יכול להיות מלא בכוונות טובות ושניה אחרי כן לקבל על זה בראש...

גועל נפש!
    "...אמא שרה לבן בלילה... אמא כאן לידך כל הזמן..."

• כל עוד אין לו הוכחות זה מילה שלכם נגד מילה שלו
  • ישראלי. פשוט ככה
  • שירה כתבה בדיוק מה שחשבתי!
    מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם!
    ------------------------------------------------------------------------------------------
    לפני שנולדו ילדינו הכרנו עולם, לאחר שילדינו נולדו התחלנו להכיר את עצמנו.
    ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    לעתים מאד רחוקות אנחנו מקבלים בחיים את מה שאנחנו רוצים, אבל אנחנו תמיד מקבלים את מה שאנחנו צריכים.

--------------------------------------------------------------------------------
    אין דרך אל האושר- האושר היא הדרך!

• [email protected]

פייס: ortal_hori

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה