היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
שאני משכיבה את אוראלי לישון אני מכינה לו בקבוק של מטרנה והוא אוכל את זה במהלך כל הלילה אני חושבת שהוא כבר גדול הוא בן שנה ושלושה בשביל לאכול בלילה ורוצה להפסיק לו השאלה - האם באמת הוא גדול בשביל להפסיק לו בקבוק בלילה
14 תגובות
עמוד 1
כן הוא מספיק גדול בשביל להפסיק לאכול בלילה.
ואך אני עושה את זה אך אני גומלת אותו?
מתחילה לתת מים בלילה במקום המטרנה. יומיים שלוש של לילות לבנים בוהקים והוא יקלוט שלא שווה לו להתעורר בשביל מים!
מאמי אני לא חושבת שכדאי להפסיק את המטרנה זה משביע אצלי הבנות אוכלות בבוקר ובלילה לפני השינה וככה אני רגועה שהן שבעות ורגועות. אני לא חושבת שהוא גדול מידי בשביל מטרנה זה מרגיע ומשביע וגם את רגועה
לדעתי חשוב עדיין להמשיך לתת מטרנה לפני השינה, אבל למה הוא אוכל את זה במהלך כל הלילה? אחרי שעה זה כבר לא אכיל. אם את נותנת בקבוק שייסיים את הכל או לפחות חצי ואל תשאירי את הבקבוק במיטה. במקום זה תשימי לו מים
למה אחרי שעה המטרנה לא אכילה? הרי הטמפרטורה בבית סביבות ה25 מעלות בלילה וזה בסדר לפי מה שאמרו לי לפני השינה הוא לא ממש רעב אז אני שמה לו את הבקבוק שיאכל במהלך הלילה לבד
אז מה אני גומלת אותו ומביאה לו מים או ממשיכה עם המטרנה?
האמת שזו דילמה שגם אני חושבת עליה בזמן האחרון מצד אחד טוב להרגיל את הילד (ברגע שהוא מגיע לגיל מסויים) לא לקום ולאכול בלילה מצד שני אני אוהבת לתת כי אני רגועה שהוא מקבל עוד מנה, הוא לא אכלן גדול... לא יודעת מה לומר לך...
יש לי 2 בנות דודות בנות שנתיים ושנתיים וחצי שעדיין קמות בלילה לאכול מלחיץ אותי... אבל אני עדיין נותנת בלילה אני סוג של פולניה
ילד בגיל הזה לא צריך לאכול בלילה
ובכלל יסמין - למה את משאירה לו שיאכל את זה באמצע הלילה? מה זה בופה זמין? הכל כלול??? חחחחח לדעתי הרגל ממש לא טוב ועדיף להיפטר מזה כמה שיותר
אני לא משאירה מים ולא אוכל במיטה שלה ואם יקרה משהו ואני לא אשמע?!?
יסמין אם תקראי מה שכתוב על המטרנה תראי שהמטרנה כבר לא טובה אחרי שעה!!!!!!!!!!!!!!! וזה לא משנה מה טמפ' החדר
ולגבי האכלה בלילה -גם אצלי היא עדיין קמה בלילה למטרנה ואני נותנת לה לדעתי זה יפסיק לה לבד (דרך אגב הסרגל שלי לא מעודכן, הבת שלי כבר ב"ה בת שנה ו-4)
קודם כל ולפני הכול- אסור בתכלית האיסור להאכיל מטרנה שעברה יותר משעה מאז הכנתה. שנית- הוא באמת גדול להאכלה באמצע הלילה- תני לו מטרנה לפני השינה ואחרי שהוא מתעורר בבוקר. אני לא בעד להשאיר בקבוק במיטה- אם הילד ממש מתעקש לבקבוק תני לו לשתות בקבוק מים ותשכיבי אותו בחזרה ואת הבקבוק אל תשאירי במיטה. בהצלחה!!!
מאמי אני הפסקתי להאכיל את תאיר בלילה בגיל 4 חודשים כשראיתי שהיא לא ממש בוכה לאכול אז היא לקחה מוצץ והייתה נרדמת ישר [/center]
מטרנה אחרי כמה זמן מאבדת את הערכים שלה התזונתיים בסך הכל (במיוחד עם רוק בפנים). לא הופכת לרעילה. ואם זה בגלל התרבות חידקים, לא חושבת שבגיל שלו זה מזיז כבר...
יש עוד משהו שלא כולן יודעות ואתן משום מה לא מספרות ורק כותבות שאסור? (משהו שקשור גם לגילו המופלג שימו לב)
מיצי צודקת...גם אני שמעתי שזו הסיבה. פשוט נכנסים חיידקים מהרוק, והמטרנה מאבדת מהערכים התזונתיים שלה, זה הכל.