היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
היקרה שהרסת לי את הרגלי השתיה של הבנות והגב הסברת להן שסבתא טובה היא נותנת ממתקים ופטל מפגרת
7 תגובות
עמוד 1
כבר חשבתי לפי הכותרת שסוף סוף משהי זכתה בחמות נורמלית
חחחחחחחחח כנראה שזה לא קיים! פשוט
למזלי אני לא בקשר עם חמותי אך אחותי אחרי שמיליארד פעם אמרתי לה לא לאכול ממתקים ליד הילדה ובטח שלא לתת לה כי היא לא אלנית ואם היא אוכלת אז שלא יבוא על חשבון ארוחה יום שישי מאחורי גבי נתנה לה שוקולד והיא כמובן כבר לא אכלה תהרים אוייש כמה שאני רתחתי... תנסי כמה שפחות להתראות איתה שלא תשפיע הגיל הזה זה חשוב לשמור עליהם כמה שניתן ולחנך אותם נכון הרבה לכוחות להתמודדות בהצלחה
היא חמותך זה התפקיד שלה לעצבן ולהרגיז
אין לי איך לעודד גם אני ״זכיתי״
ממי שאני לא אספר מה חמותי נותנת לבת שלי! תסתכלי בסרגל שלי ותביני שאין לתינוקת שלי אפילו שנה ושלא נדבר שאין לה שיניים עדיין... שנייה לפני שאני נותנת לילדה מרק לחמותי בא לתת לה עוגת דבש מלאה בפירורים סכנת חנק!!! כמה כעסתי!!!! נתנה לה פעם אחת לגימה מבירה מאחורי הגב שלי!!! וציפס מטוגן הילדה כמעט נחנקה!!!!