שאלה מוזרה.... - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • עמית בן 5.5 שנים, בשנה האחרונה הוא קם בלילות מבוהל צועק צורח מתחיל להשתעל וכמעט מקיא, גם כשאני מחבקת אותו ואומרת לו שאני איתו הוא ממשיך עם הבכי והצרחות, רק אחרי 10-15 דקות הוא נרגע וחוזר לישון כאילו כלום לא קרה. אתמול ישבתי עם בעלי בסלון ועמית הופיע בסלון עם עיניים פתוחות כשהוא הולך ונתקע בספה, דיברנו אליו והוא לא הקשיב, הבנו שהוא חולם, ועדיין לא באמת התעורר, הרמנו אותו ניסינו להרגיע אותו פתאום הוא פרץ בבכי והתחיל לרעוד, ואולי 15-20 דקות אנחנו מנסים להרגיע אותו, אחכ הוא בא נישק אותי כאילו כלום לא קרה, שאלתי אותו אם הוא זוכר משהו והוא אומר שלא, שהוא חלם אולי חלום רע. זה מפחיד ואני לא יודעת אם הוא פשוט חולה ירח

14 תגובות
עמוד 1
  • זה נשמע כמו מחלת ירח, כי גם אני חולת ירח.
    אבל בכ"ז אני ממליצה להתייעץ עם רופא המשפחה.

• גם אני חושבת כמו הבנות להתייעץ עם הרופא
  • ואי איזה מלחיץ זה לראות אותם ככה בלילה
  • האמת זה מלחיץ. אדווה מאיזה גיל אבחנו אצלך את המחלת ירח?

• אני גם הייתי הולכת לרופא ילדים. לשחר גם יש חיים הזויים בלילה אבל לא עד כדי כך...

• אמאלה
    מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם!
    ------------------------------------------------------------------------------------------
    לפני שנולדו ילדינו הכרנו עולם, לאחר שילדינו נולדו התחלנו להכיר את עצמנו.
    ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    לעתים מאד רחוקות אנחנו מקבלים בחיים את מה שאנחנו רוצים, אבל אנחנו תמיד מקבלים את מה שאנחנו צריכים.

--------------------------------------------------------------------------------
    אין דרך אל האושר- האושר היא הדרך!
  • גם עדי ככה
  • התייעצתי עם הרופא הוא אומר שכנראה זה "סהרוריות" לפי התיאור וצריך לאבחן את זה במכון שינה עם כל מיני בדיקות שהילד יצטרך לעבור, אני לא בעד לכן נאלץ להתמודד עם זה ולחסוך ממנו את כל הבדיקות הלא נעימות.

• איזה מין בדיקות עושים שם?
    מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם!
    ------------------------------------------------------------------------------------------
    לפני שנולדו ילדינו הכרנו עולם, לאחר שילדינו נולדו התחלנו להכיר את עצמנו.
    ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    לעתים מאד רחוקות אנחנו מקבלים בחיים את מה שאנחנו רוצים, אבל אנחנו תמיד מקבלים את מה שאנחנו צריכים.

--------------------------------------------------------------------------------
    אין דרך אל האושר- האושר היא הדרך!
  • לירזי - את יודעת מה הבדיקות שעושים שם?
    פשט מחברים אותו לכל מיני מכשירים, זה קצת לא נוח ומדובר על לילה אחד בד"כ ע"ח הקופ"ח, לילה אחד קצת לא נוח לעומת חיים שלמים בהם הוא יישן טוב יותר באם יעלו על הבעיה נראה לי אישית מחיר פעוט...
    דרך אגב - סביר להניח שהוא קם די עייף בבוקר, נכון?
    מאוד יכול לעזור לעלות על הבעיה ולראות אם היא ניתנת לריפוי/ לשיפור, חוסר שינה יכול להוביל גם להפרעות קשב וריכוז ולהשמנת יתר....

• לירזי בדיקת במעבדת שינה היא לא פולשנית לגוף , בודקים את דפוסי השינה של הילד
    אני כן ממליצה לך ללכת ולבדוק בבדיקת שינה מגלים הרבה דברים על השינה של הילד

• נראה לי שממש אין לך מה לדאוג מהבדיקה.
    אומנם אלירן היה במכון שינה ליל ה אחד, אבל מאותם סיבות.
    הוא ישן עם בעלי לילה במכון שינה.
    חיברו אותו ואלקטרודות ( כמו של מוניטור לצירים) כמה על הראש ועוד כמה על בית החזהה וחיברו אותו למחשב, זהו.

• לא יודעת זה קצת מלחיץ אותי, ואני בטוחה שהוא יעשה לי בעיות... טוב נראה שאולי אני ישקול זאת שוב. תודה לכן

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה