היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
בא לי לעשות לבעלי המקסים והמדהים משהו חמוד ורומנטי......חשבתי לקנות לנו דגי מושט גדולים ולעשות אותם בתנור+תפוחי אדמה בתנור+עגבניות בתנור ובצד לימון.... נרות כמובן ו.....אני מרגישה שחסר משהו....
רעיונות?
7 תגובות
עמוד 1
חסר קינוח....
סופלה שוקולד מסיים בשלמות כל ארוחה רומנטית
מממ חשבתי לקינוח משהו יותר כמו מילשייק... הוא אוהב..... ד"א כדי לטחון קרח אני צריכה בלנדר מיוחד לטחינת קרח או שכל בלנדר עושה את זה?
את לא מבינה כמה טמטמת יש לי בראש וזה כשאני לא בהריון חשבתי קנית לו אקווריום עם דגי מושט
סקס ...?
חני הארוחת ערב נשמעת סבבה לגמרי דגים תפוחי אדמה ואולי סלט ירקות
וירדני מה עשית לי עם הסופלה בבבבבבקשה מתכון
ענת את שובבבה בזמן האחרון............ --------------------------------------------------- "אנא בכח גדולת ימיך תתיר צרורה קבל רינת עמך שגבינו טהרינו נורא נא גיבור דורשי י יחודך ככבת שומרם ברכם טהרם רחמי צידקתך תמיד גומלם חסין קדוש ברב טובך נהל עדתך יחיד גאה לעמך פנה זוכרי קדושתיך שועתנו קבל ושמעעעעעע צעקתינו יודע תעלומות..."
אני? שובבה?.... אולי אתן הסוטות שמבינות הכל לא נכון ?