שולחן פעילות - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אני רוצה לקנות לבנות ניראה לי הן תהנה זה מתאים הגיל לא מאוחר מידי?

אני מחפשת המלצות מה כדאי?

14 תגובות
עמוד 1

• אני חושבת שזה הגיל המתאים באזור השנה שעומדים שולחן נמוך עם כל מיני משחקים ולחצנים היינו בטיפת חלב והיה שם וראיתי שהבנות ממש שיחקו יפה
    משהו כמו זה
    http://www.yalla.co.il/yala/uploads/u5624/n/1317036326-1.jpg

• אה נחמד רק שניראה לי שאוראל אחרי שעה ישבור את זה
    כמה צריך לעלות דבר כזה?

• מה שבררתי בין 200-300
    אבל אני רוצה המלצות ממשהי שיש לה ובאמת משתמשת ושל איזה חברה

• לי יש, עלה לי 170 שקל בזמנו, אבל נראה לי שהן כבר גדולות לזה. אצלינו הוא היה בשימוש כשהבנים היו בניעשרה חודשים בערך ועד שנה וחודשיים ככה. עכשיו כבר לא מסתכלים לכיוון שלו.

• נשמע מקסים!
    האמת אצלנו השולחן בסלון הוא אחלה שולחן פעילות
    נהוראי אוהב אותו במיוחד
    מעיף את המפה, זורק את קערת הפירות, את העיתונים, את המכתבים, הכל

אם אקנה לו שולחן פעילות הוא יגיד לי "מה את אומרת ,חמודה"
    אז בינתיים לא יודעת אם זה הכרחי...
    אם את חושבת שהבנות יהנו לשבת ולשחק תבררי בגוגל על מחירים והמלצות קונים

• לנו יש כזה של win fun-

פעם הוא היה יותר בשימוש מן הסתם אבל גם היום אריאנה עדיין ניגשת אליו, משחקת עם הפרחים, הפרפר ומנגנת לעצמה מנגינה ורוקדת לצליליה
  • נראה לי כבר מיותר
    זה בסביבות ה 9 חודשים ועד שהולכים/רצים
    זה מגרה אותם לעמוד ולהסתובב על זה
    אחרי שהם הולכים הם מחפשים דברים אחרים

לי יש במשפחתון שלי של פישר פרייס אבל ישן שקיבלתי ממשפחה
    הדס ממש פעמים בודדות נגשת אליו
    לעומת זאת הילד השני בן 10 חודשים אוהב אותו מאד

• נראה לי שזה כבר לא מתאים......
    הם גדולות לשולחן כזה
  • אני הייתי מוותרת ורוכשת טרמפולינה - משהו שיהיה רלוונטי לשנים הקרובות ולכל הילדים, ויכול גם להיות בסיס לפעילות גופנית בריאה ולהתפתחות מוטורית. שווה כל שקל.
  • לנו יש אותו עם אותיות בעיברית הוא מאוד נחמד קיבלנו אותו כשהיא נולדה אז הוא עבר מלא שימוש היום היא בעיקר עוברת עם הרכבת על האותיות ומידי פעם עם הלחצנים ... אם בא לך זה נחמד לא בטוח שאני הייתי קונה אותו אחרי גיל שנה
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה