היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
אתמול אני ומתן התחלנו סוג של טיפול זוגי הנושא העקרי הוא הבעיות המשפחתיות שמקשות עלינו המון בחיי היום יום ומתפרסות לכל נושא בעצם. האמת, היה משחרר ברמות אני גאה בו שישב שם ופתח את הלב, זה לא אופייני לו בכלל... אז היום זה הצעד הראשון, יש לבן דוד שלו אירוע ופעם ראשונה שאני מרגישה מספיק בטוחה ללכת בראש מורם ולא לשלוח אותו לבד ולהתחבא בבית. אני הולכת לדפוק הופעה לשים קצוץ על כולם
מצחיק שאנשים מבסוטים, מקנאים, חושבים שהזוגיות שלנו 100% אז לא כל הנוצץ זהב, ומיותר לומר שאני חיה עם דמעות וכאב מיום ליום ולילה לילה אי אפשר לתאר כמה משפחה משפיעה וכמה בדידות יש לנו בחיים. אני שמחה שאנחנו מתחילים דרך חדשה עם הכוונה ואוזן קשבת למצוקות תסכול וכאב של 3 שנים...
שורה תחתונה אני בוחרת לשתף אתכן בשביל לעודד כל זוג באיזה מצב שהוא נמצא- אף פעם לא מאוחר או מיותר לשפר לשתף ולעמול הייתי בטוחה שאני עושה את הטופ בשביל בעלי וקיבלתי סתירות לחי והלם שקלטתי כמה שלא עשיתי מספיק... הייתי בוכה כל לילה כמעט על כלום. ומזל שקבלתי את השוק הזה בזמן. אז בנות יקרות שלי, תחשבו על זה
17 תגובות
עמוד 1
כל הכבוד שירונת!!!! זה יכול רק לעזור
כל הכבוד לכם שאתם מנסים - אני גם בעד טיפול זוגי מאחלת לך שהזוגיות שלכם רק תפרח - שתדעו לאהוב ולפרגן תמיד אחד לשנייה
אני חושבת שאת מקסימה שעשית מעל ומעבר בשביל המשפחה שלו - ועל זה אני מצדיעה לך
[/url
כל הכבוד מאמי
אווו שירה שירה..
גם עלינו תמיד מסתכלים כעל הזוג המושלם.. הלוואי שבעלי היה מסכים ללכת לטיפול זוגי.. הזוגיות שלנו עברה משבר רציני ב4 חודשים האחרונים לערך.. כמה זריקות של המילה גירושין.. אוייי אי אפשר לספור..
עכשיו המצב התעדן טיפה טפו טפו 555 חחח.. ואני מקווה שמעכשיו אני והוא עולים על דרך המלך..
המילים שלך מחזקות מאוד.. תודה לך!!
כל הכבוד טוב שאתם מטפלים ולא מוותרים
שיהיה המון בהצלחה
כל הכבוד לכם! מאחלת לכם רק טוב בזוגיות ובחיים בכלל
ברוך השם שלא ויתרתם
אני בעד טיפול זוגי כמובן רק אם שני בני הזוג רוצים בכך ומוכנים לעשות שינוי. שמחה לשמוע שהלכתם ושאת מרגישה שזה כבר מתחיל להשפיע! מאחלת לכם בהצלחה ושיהיה לכם רק טוב
כל הכבוד שירההה אני חושבת שכמעט כל זוג לא יזיק לו טיפול זוגי - שם באמת הכל נפתח ..כשיש מישהו אובייקטיבי
אני גאה בך שאת ככה משתפת ובכלל לא מוותרתתתת לעצמך ולמתן
כל הכבוד לכם! חשוב לפתור בעיות ולדבר עליהן במיוחד במסגרת טיפול זוגי שיכול רק להועיל
מדהימה, כל הכבוד על הפתיחות לשתף אותנו(: שיהיה המון בהצלחה, יפה שהוא הסכים , המון גברים לא מוכנים לזה..
בהצלחה!!!!!
________________ ה', הענקת לי אוצר נדיר מאין כמותו. מודה לך בכל שניה ומבקשת שתשמור לי עליו תמיד.
מאמייייייייייייייי
שירה מתוקה, על הכבוד על הפתיחות והשיתוף !!! עצם העובדה שאתם הולכים לטיפול זוגי מראה כמה אהבה יש ביניכם........ כמה אתם מוכנים להשקיע ולא לוותר !!!! מאחלת לכם שתמיד תאהבו , ושהמשפחה של מתן תדע להעריך את מה שיש לו בידיים !!!!!
ראשית יקירתי יישר כוח ששיתפת זה אינו מובן מאליו.. וכול הכבוד לשניכם זה צעד לא קל שמחולל פלאים.. אם לי היה כסף זה הדבר שהייתי עושה ממזמן גם המשפחה שלו נושפת מעורפנו 4 שנים.. שיהיה בהצלחה ואני בטוחה בעזרת השם שזה רק יוביל אותכם קדימה לזוגיות טובה יותר 5