כיסא בטיחות לאוטו... - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי בנות,
    הלכתי לראות כיסא לעומר כי כבר הגיע השלב לעבור לכיסא ,ראיתי כיסא ב200 ב400 שקלים ומעלה .השאלה שלי האם כדאי להשקיע על כיסא בטיחות או לקנות ב200 האם כולם מגינים אותו דבר או ששם החברה זה מה שעושה את המחיר????מבולבלת.....

9 תגובות
עמוד 1
  • הכי חשוב תו תקן.
  • כמו שמיצי אמרה - הכי חשוב תו תקן.
    אני בזמנו עשיתי מחקר מעמיק בנושא וגיליתי שרוב הכסאות של אינפנטי ודומיו חסרים תוי תקן מחמירים.
    לבסוף קניתי אלפא אומגא עלית GLX (יש גם את הדגם הישן יותר DLX) ואני לא מתחרטת לרגע.
    אבל זו קניה כבדה קצת לכיס - בסביבות 600-800 ש"ח (תלוי בדגם).

• הבנתי שכל כיסא שעל המדף יש לו תו תקן,איך אני בודקת את העניין??.?

• איפה הלכת לראות כיסאות???
  • לכל כסא על המדף יש תו תקן - פשוט יש גם הבדל בין תוי תקן
    יש תו תקן בסיסי ויש תוי תקן מחמירים מבחינת מבחני ריסוק מלפנים, מאחור ומהצדדים - לא עלינו.
    אני חפרתי בכל מיני אתרים בארץ ובחו"ל וקראתי על תוי התקן השונים...

• אה והמלצות לפי אבי ורון-
    http://www.xnet.co.il/family/articles/0,14566,L-3091551,00.html

וגם - http://www.xnet.co.il/family/articles/0,14566,L-3091158,00.html
    פה מדובר על תוי התקן.

• תו תקן אירופאי הוא מחמיר יותר אם אני זוכרת נכון.
    לי גם היה חשוב כסא מרופד יחסית ככה שאם נירדמים באוטו בנסיעות ארוכות אז נוח להם.
    קניתי כסא מצוין של שילב.

• שימריתוש היה כיף לראות אותך גם אם לדקה ,את ניראת מעולה....נראה לי שאני גם אקח משהו עם תו תקן מחמיר....

• אני עשיתי סקר קנינו כיסא מעולה
    בטיחותי
    ועמד במבחן ריסוק ברמה גבוהה
    עד 29 קג
    תו תקן
    של אבן פלאו
    עלה לי 1000 שח
    שווה כל שקל !!!
    מבחינתי גם נוחות 3 מצבים
    בד נושם
    כרית אחורית
    חפרתי בעיניין הזה חחח אבל רציתי משו טוב לתווך ארוך ..

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה