חידה: מי יודעת מה זה צעד ועוד צעד ועוד צעד ו... - הריון ולידה
היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
עוד צעד ועוד צעד? . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . נועם עשתה היום 5 צעדים חמסה חמסה חמסה עליהההההההההההה אני בעננים כל כך מאושרת כל ההתפתחות שלה התעכבה כל הזמן - זחילה התהפכות בטן גב גב בטן ישיבה - וכולם שלחו אותי למעקבים ובטיפת חלב בכלל אמרו פיזיוטרפיה (היא היתה עד גיל 7 חודשים בשל הקשתה של הגב והטייה של הראש) - ובקצב שלה בזמן שלה היא גם תתחיל ללכת
צריך ללכת עם תחושות הלב- אמא יודעת הכי טוב
23 תגובות
עמוד 1
כפרוני שתלך תמיד בדרכים ישרות ושוב מברוק לנומני
כפרונה עליה!!!!!!!!!!!!!!55555555555555555
מזל טוב!!!!!!!!!!!!!!
מזל טובבב איזו התרגשותתתתת
אני יודעת מה זה! זה הכנה לריצה שלך אחריה
איזו התרגשות!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
מזל טוב!
איזה כיףףף סיון מזל טובבבב
יאללה עוד חודש חודשיים נעל סקסית
מאמי המון מזל טוב אני ממממש שמחה!!!!! נועם בכלל לא בעיכוב, עיכוב בהליכה זה רק מגיל שנה וחצי זה אומר שהנסיכה הזו ממש עומדת בקצב תאיר עוד לא הולכת ואני מה זה לא מתרגשת [/center]
איזה קטע, גם אותנו טיפת חלב הפנו לפיזיוטרפיה בגלל הטייה קלה של הראש ושם התברר שיש לה הקשתה של הגב, וגם היא הלכה בשנה וחודשיים, (מתשעה חודשים הליכה סביב דברים) אני לא יודעת איך זה אצל נועם אבל אצל שילי זה נבע מזה שהיא רצתה לעשות הכל מוקדם והיא פשוט ביצעה את הדברים לא בצורה הנכונה ...
בשעה טובה ושתהיה לך ריצה נעימה
איזה כיף
יאיאאאא מזל טובבבבבבבבבבב
__ מעיין קטנה שלנו את המתנה הכי יפה שיכולנו לקבל... __
"ההחלטה ללדת ילד היא כבירה. זו החלטה שכל חייך, יהלך ליבך מחוץ לגופך"
מזל טוב
יאאא כל הכבוד לנסיכה!!!!!! מזל טוב :)
________________ ה', הענקת לי אוצר נדיר מאין כמותו. מודה לך בכל שניה ומבקשת שתשמור לי עליו תמיד.
כל הכבוד!!!! איזה עיכוב ואיזה נעליים, בגיל שנה וחודשיים זה מעולה!!!
לגמרי אין כמו התחושות של אמא, אם אנחנו מרגישות שהכל יהיה בסדר - שלא יתווכחו איתנו
תודה בנות ולא אמרו שיש עיכוב בהליכה - בעבר על הכל אמרו עיכוב עיכוב והיא לא תעמד בלי פיזיוטרפיה ולא תלך בלי פיזיוטרפיה - ואני בלב ידעתי שהכל טוב וצדקתי - אמנם עדיין לא הולכת אבל בהחלט מתחילה לצבור את הביטחון בצעדים ראשונים.
ודרך אגב הבהרה אני דווקא כן מאלה שבעד להקשיב לטיפת חלב - וחשוב לסנן בהגיון את מה שלא נראה נכון
איזה מרגש לראות את את הצעדים הראשונים האלה!
ווואי כפרוני על הנסיכה הזאת - בשעה טובה שתלך תמיד בדרכים ישרות