היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
של הילדים כמובן. חורף? קיץ? בלאגן? אני מתלבטת מה לעשות
13 תגובות
עמוד 1
לא הבנתי איפה הסתירה בין הדברים..... מדף חורף מדף קיץ והכל בבלגן
בלאגן אטומי! בגדי קיץ יחד עם מעט מעבר בארון. שקיות של חורף שהוצאתי מהבוידם אבל אין בינתיים איפה לשים מגפיים זרוקים ליד ארון נעליים כי כל הארון מלא סנדלים מתי כבר יהיה ברור מה לובשים???
קיץ , חורף , מעבר , שקיות של בגדים חדשים שקנו לנו במתנה
מעבר תמיד היה...מדף וקיץ מדף חורף ישאר למעלה עד שהוא יהיה רציני
אצלי מסודר מעבר וחורף. קיץ הכנסתי לגמרי. חולצות מעבר משמשות כגופיות בחורף.
ולמה את לא שואלת מה הולך במיטות שלנו?? ]
בגדי קיץ ובגדי מעבר. החורף מקופלים בשקית בתוך הארון- למעלה..מחכים כבר לצאת משם . כשמתחילים ימים קרים כבר אז תקופה אני משאירה עדיין את בגדי המעבר עם החורף כי לפעמים יש ימים חמים.(ואז את הקיץ מעיפים)
בדיוק היום קיבלתי מחברה שק ענק של בגדי מעבר ופוטרים לחורף. תענוג. רק שיגיע כבר החורף הנכבד. השבוע החם הזה ממש מיותר לי
אצלנו מעבר וקיץ פשוט כי אין לי כוח להתעסק עם החלפת המקומות אבל נראה שכבר צריך
היום סידרתי את השידה של עידו. אתמול הבאתי מעליית הגג של החמים שלי 4 שקיות (זבל) עם בגדי חורף שהיו של שקד ועכשיו ישמשו את עידו מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם! ------------------------------------------------------------------------------------------ לפני שנולדו ילדינו הכרנו עולם, לאחר שילדינו נולדו התחלנו להכיר את עצמנו. --------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- לעתים מאד רחוקות אנחנו מקבלים בחיים את מה שאנחנו רוצים, אבל אנחנו תמיד מקבלים את מה שאנחנו צריכים.
-------------------------------------------------------------------------------- אין דרך אל האושר- האושר היא הדרך!
ליטוש - מה קורה אצלכם במיטות?????????????? נשמע הרבה יותר מעניין מאשר בארונות
אצלי יש מדף קיץ מדף מעבר מדף חורף
ככה כל הזמן רק שמידי עונה צריך לסדר לזרוק ולהוריד את החורף ללמטה הקיצר מסודר אבל בבלאגן
אצלי סדום ועמורה בארונות
הכל יחד לצערי.. זה מה שקורה בעונות המעבר בד"כ.
אגב, אתמול נסעתי ל אייץ' אנד אם קניתי להם בגדים משגעים! אני כל כך אוהבת לקנות שם!!!