תרנגולות .. - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • הבנים - שלושת מתעוררים כל יום בסביבות 5:30 ...
    אני לא רגילה לשעות האלה ...
    אני עייפה ....
12 תגובות
עמוד 1
  • גם אני.....
    בשתיים הראשונה הגיעה עם חלומות רעים כידוע הדבר היחיד שעוזר לחלומות רעים זה לישון בסלון (רצוי עם אמא על יד) בארבע השנייה הודיעה שכבר בוקר ולבוא לקחת אותה מהמיטה, סיפרנו לה שעוד לילה והיא חזרה לישון, בחמש וחצי שוב היתה התראת בוקר ע"י השנייה, היא שוב שבה לישון בעוד הראשונה מקיצה וכעבור חצי שעה כל הבית התעורר כל הבית מקרקר....
    בקיצור, אני רק רוצה לחזור למיטה
  • אצלינו היום ממלכת השינה
  • גם אצלנו ככה - מאז השינוי לשעון חורף
  • אצלי היום בפעם הראשונה שאני בשעה 7 בבוקר הערתי את הילדים. הם בדר"כ קמים ב - 5:30-6:30..
    גם בשבת זה ככה
  • חשבתי שאנחנו תרנגולות

[email protected]

פייס: ortal_hori
  • טוב לדעת שזה לא רק אצלנו
    אורטל הלילות צלנו זה כסאות מוזיקלים . נרדמים במקום x ואתה לא יודע איפה תתעורר ...
    אני מחליפה לפחות 3 מקומות שינה (בחדר שלי , בסלון , חדר ילדים וחדר אורחים ..)
  • אז אני יכולה לומר שהבנות הן דובות, שישנות את שנת החורף שלהן, גם בקיץ, גם באביב...

הזורע חיטה דואג לשנה,
    הנוטע עצים דואג לשנים,
    המחנך נפשות דואג לדורות (הרב קוק)

אדם הוא מעט ממה שנולד עימו, והרבה ממה שהוא עושה מעצמו. (אלכסנדר בל)
    לעולם לא מאוחר מדי להיות מי שיכולת להיות. (ג'ורג' אליוט)

• גם אצלי הלילות מרתקים... ממש "מסע סובב עולם"...
    הבוקר למשל, מצאתי את עצמי בחמש שרועה על הכורסת הנקה בחדר של גיל, הרגליים על המעקה של המיטת תינוק, הידיים מחזיקות חזק חזק משהו, שהסתבר כחיתול מפוצץ המחובר לתינוק מיילל.
    למרגלותיי ילד בן 6 עטוף בשמיכת פליז, מעלי ילד בן אוטוטו 13 שקורא כמו תרנגול מוכה אלצהיימר מתקדם: "אמא... אמא... אמא... אמא... אמא... אמא... אמא...", ובמיטה הזוגית בחדר השני בעל נוחר ונערה בת 16 שנשלחה אחר כבוד להתעלל בו שיקום כבר!!
  • אצלי אם אני לא מעירה אותם הם יכולים לישון עד מחר

• יו שרון,
    הרגת אותי!!!
    אני בריצפה!!!
    את עושה לי פדיחות בעבודה
  • שרוני

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה