היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
כרגע יש לנו את הכיסא בטיחות של סיגמא ( משילב ) ואני חושבת שהגיע הזמן להעביר אותה לכיסא מרווח יותר ושיתאים לה עד לגיל גדול יותר.
הבנתי שיש כמה כיסאות מעולים עם תו תקן גבוה ושעברו את מבחן הריסוק אבל הם ממש יקרים..
[/url
5 תגובות
עמוד 1
מאמי אני לא יודעת איזה חברה בעלי קנה אבל יש בשטראוס חנות מיוחדת לעגלות ולסל-קל ולכיסא בטיחות אני ממליצה לך לקפוץ לשמה יש שם מגוון רחב של חברות של דוגמאות ובמחירים סבירים הכיסא שלנו עלה 300 והבנתי שזה עד גיל 3
תודה מותק!
אני צריכה מגיל 3 והילך.... יש לנו כיסא וסלקל, ונראה לי שהגיע הזמן להעביר אותה לבוסטר.. [/url
אודליה
תחפשי בפייסבוק "אבי ורון" הוא מהנדס מומחה בבטיחות ילדים
תשאלי אותו שאלה הוא עונה די מהר ויתן לך את התשובות הכי טובות מה עם הילדים? לא באתם בסוף אתמול!
סבבה בכל אופן תשאלי שם קוראים לחנות רהיטי אור עולם התינוק המס' שם 02-6234694 כדי לברר המנהל שם ממש מותק והמחירים סבבה מקסימום הוא יגיד לך אין לנו שיהיה בהצלחה
יסמין, תודה מתוקה !!!
אחוונת... אני יבדוק איתו, רק שפה בעבודה אין פייסבוק.. חשבתי לנצל את הזמן למצוא משהו טוב..
לא באתי בסוף כי אריאל ממש נחנק מהשיעול שלו.. כנראה התקף סטרידו, אז עד שנכנסתי לרופא ויצאתי כבר הגיע השעה של המקלחות שלכם וגם שלנו.. [/url