היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
שלום, יש ברשותי חבילה של גונלF ומס' מנות של cetrotide שנותרו ממחזור טיפול מוצלח :-) אשמח למסור אותם למי שזקוקה.
12 תגובות
עמוד 1
מאיזה אזור את? אני צריכה.
אני מהמרכז אשמח לקבל...
שושי ???? מחכה לתשובה . תודה .
?/?????
סליחה, לא הייתי פה וחשבתי עליך רעיה!!!
שושי סליחה ... חשבתי שאת רוצה למסור את הזריקות קודם כול היא לא עונה ודבר שני את זקוקה כמו כולנו ... מצטערת התבלבלתי ....
אני אמסור בשמחה כל מה שיהיה לי אחרי שהתוצאה תהיה חיובית
600 שח ????? אני מוציאה קרוב ל2000 -2500שח .... איזה ״ כייף ״ לכן !!!!
אולי אנחנו מקבלות מינונים ותרופות שונות...
כן בטוח ... אני מתחילה עם גונל או פיוריגון 375 שזה זריקה שבנות אחרות מזריקות כמה ימים אצלי זה מספיק ליום . ועם מנופור 6 אמפולות שחבילה מספיקה לי ליומיים ועוד חסר 2 אמפולות ... בגלל זה זה יוצא לי מלא כסף בגלל המינון
רעיה יקירה,
לי היה גם כזה דבר שהייתי צריכה לקנות את אחת התרופות רק בשביל אמפולה נוספת, ביקשתי מהאחות של של הקופה ממרכז בריאות האישה והיא נתנה לי.
שווה לנסות, ממש כואב הלב להוציא כ"כ הרבה כסף
מלודיה
יש לי חבילת גונל חדשה שלא נפתחה אשמח מאוד למסור!!!! אני מאיזור ירושלים