אמהות חדשות איך אתן מרדימות את הילד? - הריון ולידה
היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
הרופאה שלנו ממש נחרדה כשאמרתי שאני מרדימה על הידיים בהרגשה שלי הוא קטן וזקוק עדיין חהרבה מגע וחום.... אצלכן הילד נרדם לבד בעריסה?
13 תגובות
עמוד 1
היתה נרדמת על הציצי
90 אחוז נרדם לי בידיים... אני מאכילה אותו עליי וכבר בזמן ההאכלה הוא נרדם..
איך אפשר אחרת?
כשאני מאכילה הוא נרדם עליי כפרוני!
אבל כשהוא ערני הוא בעריסה עם המשחקים שאני שמה לו אבל הוא נרדם לבד בעריסה.
לאחרונה הוא למד ידיים. בעיקר בלילות כשהוא פתאום מתעורר אחרי האוכל ומסרב לישון אני משאירה אותו בעריסה.
עליי עם המוצץ בפה ... מאמי הוא עוד קטן יהיה לך מספיק זמן ללמד אותו להירדם במיטה
הוא יונק ונרדם ואני משכיבה אותו במיטה אבל קורה הרבה פעמים שהוא מתעורר אז אני שרה לו שירי ילדים מרגיעים או מנגינות ומלטפת לו את הפנים ואזור העיניים ואם כבר לא עוזר כלום אז מנדנדת בעריסה או עגלה ולפעמים גם על הידיים..הכל תלוי במקרה .
ידיים
זה טקס כזה כל ערב, קודם אני עושה לה אמבטי׳ה
ואחרי זה היא אוכלת ונרדמת. מקלחת חמה מאוד
מעייפת אותם.
היא הייתה נרדמת עליי אחרי הבקבוק, והייתי מניחה בעדינות בעריסה בלילה היינו ישנות ביחד עד גיל 3 חודשים היום היא נרדמת לבד במיטה שלה כשאני יושבת לידה
מגיל חודשיים עד חמישה חודשים בערך, היתה נרדמת רק על הידיים...היה לי ממש קשה. ממתי שהעברתי אותה למיטה, שיניתי לה את ההרגלים ונתתי לה להירדם לבד במיטה שלה. יושבת לידה כמה דקות, נותנת לה לחבק את החיתול שלה, אומרת איתה קריאת שמע, כמה ליטופים בגב, צצי מוצצי בפה ומיד נרדמת.
ווואי לא כ"כ זוכרת אבל ניראה לי שאחרי האוכל ההוא כן היה נירדם לי על הידיים
כשבן היה בגיל של ליהוא הוא היה נרדם תוך כדי בקבוק עד היום ככה מקלחת חמההה אורטת עמומים בחדר בקבוקי תטך כדי נרדם גרפס וישר למיטה או בזמנו לעריסה ... אני בעד פחות ידיים כי הם מתרגלים מהר. אבל ליהוא קטן מידי אז עדיין אפשר שאפו על השם אהבתי
אורי היה נרדם תוך כדי הציצי. וכשהיתי מעבירה הוא היה מתעורר קצת (אבל עדיין מנומנם) ואז ממשיך את ההרדמות במיטה. עמילי בגלל שכל יניקה אצלה זה היה 5 דקות, היתי מניקה, גרפסי ולמיטה. אז היא למדה להירדם לבד. ועדין 5555555 היא נרדמת לבד במיטה.
קודם כל הוא היה נרדם בהנקה אח"כ על הכתף אח"כ היתי מערסלת בידיים
איך שהוא רצה ובקצב שלו ואח"כ בעריסה ולא מזמן הרגלנו אותו למיטה שלו