אל תשכחי את המשפט "אישה בונה את הבית".
רק את יכולה לשנות את מהלך העניינים בבית. לא צריך בצעקות ולא בריבים. תנסי להסביר לו מה את מרגישה, אבל אף פעם אל תאשימי אותו בכלום, תני לו להבין שאת זקוקה לו, שהוא זה שיכול הכל, תני לו להרגיש גאווה. אני לא צריכה להגיד כלום לבעלי, ברגע שאני אומרת כמה טוב הוא וכמה הוא עוזר לי, הוא עושה הכל לבד מבלי שאני מבקשת ממנו.
כמה פעמים יצאה שלא היספקתי לנקות משהו או השארתי משהו במקום לא טוב והוא כעס. לאחר המשפט "מצטערת לא היספקתי וגם תדע אתה עושה את זה הרבה יותר טוב ממני", הוא רק אמר "אני מבין אני יעזור לך כשאוכל"
לגדל שלושה ילדים לא פשוט, את לא צריכה כל הזמן להבריק את הבית, תנסי למצוא את המקום שבו את מנהלת את סדר היום שלך, וכמה שפחות תחשבי כמה את לא מצליחה. תחשבי איזה אמא טובה את ואת מסוגלת לעשות.
זוגיות זה דבר לא פשוט ואני בטוחה שאת לא רוצה לשבור את היחסים האלה, גם לא בגלל הילדים וגם בגלל החיים איתו. יש לנו הרבה מכשולים בחיים וחייבים להתמודד איתם.תנסי לא להקשיב למילים שהוא אומר ובחזרה אף פעם אל תעני לא בגסות, בני אדם תמיד מנבלים את הפה כשהם כועסים, זה בטביעות, אני בטוחה שהוא לא מתכוון לזה. תגידי לו כמה זה פוגע בך, כמה את אוהבת אותו, תשאירי את הכעס שלך בצד.
תני לו להרגיש שהוא המלך בבית, אבל מה שאת בעצם אומרת לו הוא עושה.
תאמיני לי גברים הם כמו ילדים, פשוט תדיעי איך לנהל אותו, תמצאי גישה אליו.
בהצלחה.
אם את רוצה לדבר על משהו ספציפי, תכתבי יותר פרטים.
http://www.pregnology.com/pregnancy/10/21/2012]