:(( - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • בס״ד
    אוףףףףףףףף לא באלי!
    לא באלי יותר על הבן אדם הזה
    לא באלי יותר על הזוגיות הגרועה הזאת לא באאאאאאאלללללללי:(((((

16 תגובות
עמוד 1
  • ציטוט:
    פורסם במקור על-ידי mayanush17

בס״ד
    אוףףףףףףףף לא באלי!
    לא באלי יותר על הבן אדם הזה
    לא באלי יותר על הזוגיות הגרועה הזאת לא באאאאאאאלללללללי:(((((

• בס״ד

חיים חרא
    זוגיות חרא
    מצב כלכלי חרא
    כל טעות קטנה מריבות צעקות קללות
    הורדת ביטחון עצמי
    ועלבונות כאלה שפשוט לא באלי אפילו לראות אותו יותר
    ונמאאאאאאאס לי

• מותק!!
    אם רע לך אל תשמרי בבטן..

"וזכני לגדל בנים ובני בנים, חכמים ונבונים,
    אוהבי ה', יראי אלוקים.
    אנשי אמת זרע קודש, בה' דבקים..
    ומאירים את העולם בתורה ומעשים טובים,
    ובכל מלאכת עבודת הבורא..."
  • בס״ד

הלוואי שהיה עם מי זו זוגיות ללא תקנה:(
    באלי או למות או להעלם:/

• יקרתי להעלם ולמות לא ממש כדאי...
    אבל אם את רוצה לדבר ולפרוק או סתם לקבל מילה חמה אשמח להקשיב...
    או אם בא לך כמה עצות חמות זה המקום לפתוח ואני בטוחה שהמון ישמחו לתת כתף תומכת..
    אל תאכלי את עצמך לבד תנסי לראות אולי יש משפחה חברים שיכלו לעזור או טיפול שינסה לעורר את ההתחלה
    בהצלחה
  • בס״ד

אני רוצה טיפים איך לנהל בית זוגיות ילדים בצורה נורמלית
    איך להיות תמיד נקייה ומסודרת בדברים ובבית
    אבל הוא יש לו פה שפוגע כלכך שלא באלי לעשות למענו כלום..:(

• למה שלא תפנו לייעוץ זוגי? ואם זה לא בא בחשבוו תלכי את לבד
    בשביל עצמך זה רק יכול לעזור לך...

• למה הפה שלו כול כך מלוכלך? זה היה כך מההתחלה??
    טיפים יש מלא גם באינטרנט ותגידי על דברים ספציפים
    תקראי את השירשור שפתחתי זה בטח עמוד 3 או משהו על הורות וניהול זמן בנות כתבו מלא טיפים להתנהלות עם ילדים וניהול זמן לבד ויחד עם הבעל...
    תקשקיעי בשביל עצמך גם ללך מגיע ושוב אם תרצי לדבר בכייף
  • אל תשכחי את המשפט "אישה בונה את הבית".
    רק את יכולה לשנות את מהלך העניינים בבית. לא צריך בצעקות ולא בריבים. תנסי להסביר לו מה את מרגישה, אבל אף פעם אל תאשימי אותו בכלום, תני לו להבין שאת זקוקה לו, שהוא זה שיכול הכל, תני לו להרגיש גאווה. אני לא צריכה להגיד כלום לבעלי, ברגע שאני אומרת כמה טוב הוא וכמה הוא עוזר לי, הוא עושה הכל לבד מבלי שאני מבקשת ממנו.
    כמה פעמים יצאה שלא היספקתי לנקות משהו או השארתי משהו במקום לא טוב והוא כעס. לאחר המשפט "מצטערת לא היספקתי וגם תדע אתה עושה את זה הרבה יותר טוב ממני", הוא רק אמר "אני מבין אני יעזור לך כשאוכל"
    לגדל שלושה ילדים לא פשוט, את לא צריכה כל הזמן להבריק את הבית, תנסי למצוא את המקום שבו את מנהלת את סדר היום שלך, וכמה שפחות תחשבי כמה את לא מצליחה. תחשבי איזה אמא טובה את ואת מסוגלת לעשות.
    זוגיות זה דבר לא פשוט ואני בטוחה שאת לא רוצה לשבור את היחסים האלה, גם לא בגלל הילדים וגם בגלל החיים איתו. יש לנו הרבה מכשולים בחיים וחייבים להתמודד איתם.תנסי לא להקשיב למילים שהוא אומר ובחזרה אף פעם אל תעני לא בגסות, בני אדם תמיד מנבלים את הפה כשהם כועסים, זה בטביעות, אני בטוחה שהוא לא מתכוון לזה. תגידי לו כמה זה פוגע בך, כמה את אוהבת אותו, תשאירי את הכעס שלך בצד.
    תני לו להרגיש שהוא המלך בבית, אבל מה שאת בעצם אומרת לו הוא עושה.
    תאמיני לי גברים הם כמו ילדים, פשוט תדיעי איך לנהל אותו, תמצאי גישה אליו.
    בהצלחה.
    אם את רוצה לדבר על משהו ספציפי, תכתבי יותר פרטים.

http://www.pregnology.com/pregnancy/10/21/2012]
  • לפי מה שכתבת נדמה לי שאת מנסה להיות מושלמת ולנהל את הבית בצורה מושלמת והכל. אני אגיד לי משהו, אין אף בן אדם מושלם ואין שום דבר מושלם וככה זה בהכל בחיים. אל תרדי על עצמך. כל מה שקורה לך עם בעלך נוצר מתסכול....כי המצב הכלכלי לא טוב וכמה שאתם מנסים לא מצליחים לשפר אותו וגם בגלל שיש לכם 3 ילדים וזה מאוד קשה, לי יש 2 וקשה לי אז אני מתארת לי אותכם. זה מן תקופה קשה כזו שאתם עוברים ובמקום לתמוך אחד בשני ולעזור כמה שאתם יכולים כדי שהכל יתפקד כמו שצריך אז אתם מוציאים עצבים אחד אל השני וזה שהוא מקלל אותך והכל אז הוא לא מתכוון באמת זה רק בגלל שהוא מתוסכל מהמצב הקשה כפי שכבר כתבתי לך.
    ועוד משהו, את צריכה להבין שכמה שתנסי את לא יכולה להגיע למצב שהכל מסודר כמו שצריך כי תמיד משהו יהיה מוזנח כי אתם לא רובוטים ואי אפשר להספיק הכל ואת צריכה להבין את זה וגם בעלך. אם לבעלך חשוב שתראי טוב אז שישאר עם הילדים ותלכי לך לאיזה שעתיים לסלון ותעשי לך תספורת חדשה או צבע ,ציפורניים וגבות ולא יודעת ותקני כמה בגדים יפים שתרגישי טוב עם עצמך ....אני יודעת שנדמה לך שבעלך לא יקשיב ושהוא מעליב ומקלל...אבל כשהילדים ילכו לישון תגידי שאת רוצה לדבר איתו על משהו חשוב ואין לי בעיה שתראי לו מה שכתבתי לך גם. תסבירי לו מה שהסברתי לך פה. תסבירי לו גם שזה מאוד קשה עם 3 ילדים קטנים ושאת בדיכאון כזה שאחרי לידה ושאת מרגישה שאת מטמוטטת וצריכה אותו שיחזק אותך ולא יקלל וירד עלייך

• איך את? נרגעת קצת?

• פייסבוק! עכשיו!!!!

• בא לך לספר קצת יותר בפירוט?

בכל מקרה, שולחת חיבוקים ומאחלת לך שהכל יסתדר..

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה