ארוחת בוקר - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • בוקר טוב בנות.....רציתי לקבל רעיונות לארוחת בוקר ליהונתן, כפי שאמרתי בעבר הוא לא אוכל כמעט כלוםםםם מה שאני מביאה לו בבוקר זה או ביצה מקושקשת או קורנפלקס עם חלב זה הדבר היחיד שהוא מוכן לאכול בבוקר..ניסית להוסיף לו לביצה ירקות לא אוכל, ניסיתי פרוסה עם גבינה לא אוהב בקיצור אוכל רק את הביצה מקושקשת וגם לא מסיים הכל אוף זה נראה לי ממש לא מספיק כי עובדה שהוא רואה את המעדנים הוא ישר בוכה ורוצה אז זה אומר שהוא רעב עדין לא?....אולי אתן תתנו לי רעינות למאכלים חדשים שאולי הוא יאהב?
5 תגובות
עמוד 1
  • טוב אני נותנת לה טוסט לא תמיד מסיימת אבל אוכלת..
    יוגורט עם קוואקר
    יוגורט עם ברנפלקס
    סנוויץ עם סוגים של גבינות..
    טונה ביצה קשה מיונז
    תגווני תנסי שימי טחינה חומוס
    ירקות שתמיד יהיו בצלחת
    אני חושבת שאת המעדנים שהוא אוהב את צריכה לשים
    שלא בהישג ידו כי הוא יודע שיש אותם כאלטרנטיבה...
    שבי איתו אפילו לאכול לפעמים הם רוצים מהצלחת שלנו וכך הם טועמים
    אני בשבוע האחרון בגלל שלנו יש גם בעייה אז אני אוכלת ופשוט לא מבקשת ממנה לאכול אני שמה יושבת לידה והיא עם הזמן מנסה לטעום ביס ביס 2 מה טוב שלוש הללויה היה שלב שהיא לא הסכימה לטעום כלום.... ולא לפתוח תפה
    אבל כך שאני לא מכריחה אותה יש יותר הענות ואני נותנת לה תחופש שלה לעשות עם האוכל מה שהיא רוצה בטעות גם נכנס לפה....
    בהצלחה ואל תתיאשי
    השינוי הכי קטן יכול לגרום לעוד ביס להכנס תנסי
  • תודה מאמי! אני מנסה לשים לו ירקות בצלחת אבל בסוף זה תמיד הולך לזבל...ביצה טונה ומיונז אין מצב שהוא יאכל כי מרקמים כאל משומע מגעילים אותו בפה והוא ישר מוציא בלי אפילו לטעום
  • את מכירה את האתר של ניקי ב? יש שם מלא מתכונים שיכולים להתאים

• לא מכירה יש קישור?

• שירוש האתר שלה http://www.nikib.co.il/
    בנוגע למירקמים תנסי כול יום לתת משהו מסוים לדוגמא ביצה מגורדת ומיונז שימי לו בצלחת יחד עם משהו שהוא אוהב ואולי במקרה יכניס לפה ולהחליף את אותו משהו מסוים שאת שמה יום יום אחת לשבוע ואולי כך יתרגל
    אל תוותרי האכלה זה רק להמשיך לנסות עוד ועוד
    אצלי היא לא אכלה עגבניה ועושה היחנקות ממלפפון
    והיום טפו טפו אני חותכת לרבעים ומידי פעם כשזה בצלחת היא לוקחת
    חומוס לא חייב לחם וגם לא שום ממרח אחר כך אנו רגילים הם לא חייבים את זה
    אגב תנסי לחמים שונים אני ניסתי וזה עבד...
    ואל תעמיסי מידי בשולחן או בצלחת מקסימום יבקש עוד
    ושבי איתו לאכול....
    והאתר של ניקי http://www.nikib.co.il/
    בהצלחה וסבלנות
    גם אצלי היא לא אכלנית
    ואני גם הייתי היסטרית...
    אבל הבנתי שככול שאני נותנת לה להבין שאני דואגת מהאוכל שלה כך היא מבינה שזה כוח בשבילה והיא עושה בכוונה
    נכון לא קל להרגע כשהילד לא אוכל
    אבל אין לנו ברירה אלא לזרום ולהיות יצירתיים
    אני בעקבות שירההה של נהוראי קניתי את הספר טעמים ראשונים ומאוד אהבתי והוא היה במבצע תנסי אולי תתחברי בהצלחה
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה