קרה למישהי....? - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • שהיא הרגישה שכאילו היא צריכה לקבל מחזור אבל.....היא גילה הריון??

8 תגובות
עמוד 1
  • כן. ב 2 הריונות שלי.... באמת שאי אפשר לדעת ולנבא כלום. כי כאבים לפני מחזור הם גם נורמליים בתחילת הריון צעיר...
    מחזיקה לך
  • לא לי בכל אופן
    אני דווקא ציפיתי מחזור
    אבל משום מה הוא איחר להגיע ביום אח"כ יומיים
    ואח"כ התברר גם למה

• כן בהריון הראשון
  • H.D ככה זה כול חודש הלחץ הזה אם אני בהריון או לא???לא הבנתי את רוצה הריון או לא....?????
  • כן לי זה קרה.. הסימנים של הריון ומחזור מאוד דומים

• ETD-זה בכלל לא כל חודש.....אולי בחודש שעבר...אבל בכללי-זה לא כל חודש "אם אני בהריון או לא..."

בנוסף-אני עוד לא סגורה על עצמי לגבי הריון...כאילו...אני עם 2 בנות בנות 8 חודשים....
    ואני שואלת כי זה גם מעניין אותי לדעת אם הייתה מישהי שחשבה שהיא תקבל ובסוף-הריון....

אז אני מבינה שזה כן ככה...שחשבתן שקבלו והופס,בייבי.......

• וד.א בהריון האחרון שלי הייתי בטוחה שאקבל היו לי ממש כאבי מחזור ועצבים כמו לפני מחזור...ובנוסף בקושי היה סיכוי להריון כי היינו ביחד רק פעם אחת באותו החודש... אבל ב"ה כנגד כול הסיכוים זה קרה
    ואם את שואלת אותי זה הרבה פסיכולוגי למשל פעם שעברה חשבתי שאין לי סיכוי וידעתי שאני לפני קבלת מחזור אז עלו וצפו הכאבים ,בעלי שיכנע אותי לעשות בדיקה למרות שלא היה עדיין איחרו עשיתי והוצאה היתה כמובן 2 פסים ואז נעלמו הכאבים כלא היו............
    בהריון הראשון(אההמ השני) לעומת זאת היה לי ברור שיש הריון .בהמשך חששתי מהפלה כי היתה לי כזו אחרי החתונה ולפני ההריון השני וכול הזמן דימנתי כאבי מחזור ודימומים.
    הכול זה בראש שלנו!!!!!!!!!!!!
    מאחלת לך את הכי טוב!!!!מה שיהיה שיהיה לטובה,לבריאות ולברכה....הרבה נחת מהבנות והצלחה בהשמך הדרך...אגב כבר אמרתי לך פעם שאני תאומה???אז אם את רוצה עצות בשמחה....
  • תושות של היריון נורא מזכירות תחושות של קבלת מחזור ככה היה לי בכל ההיריונות.
    מחזיקה לך אצבעות שזהו היריון!!!

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה