davidirit - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • יש לי שאלה
4 תגובות
עמוד 1
  • למה ? יש משהו בתנור ???????
    1. האם פספסת אי פעם גלולה?

בחייייייייייייייייים לא פיספסתי אחת !!!!!!!!!!!!
    2. איך גילית שאת בהריון אם לקחת גלולות כל כך הרבה זמן רצוף?

כאשר סיימתי את הגלולה האחרונה, ובעצם, החלטתי שעכשיו אני עושה הפסקה, מחכה למחזור, ואז.... נתחיל חפיסה חדשה......
    ואני כמו שעון שווצרי אחרי הגלולה האחרונה..... תוך 4 ימים אני מקבלת.
    עברו 4 ימים וכלום, 5, וכלום וככה שבוע.....
    עשיתי בדיקה..... שתיק תק יצא פס בהיר...
    הייתי בשוק.
    כי ההריון היה מתוכנן ( לעוד חצי שנה לפחות), אחרי שנעבור דירה...
    יצא שעברנו דירה עם גברת כבר בת 7 חודשים.
    3. האם הכניסה להריון זה בגלל שלקחת רצוף או בלי קשר?
    לא יודעת....

• איזה תיזמון מצויין לעשות הפסקה
    מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם!
    ------------------------------------------------------------------------------------------
    לפני שנולדו ילדינו הכרנו עולם, לאחר שילדינו נולדו התחלנו להכיר את עצמנו.
    ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    לעתים מאד רחוקות אנחנו מקבלים בחיים את מה שאנחנו רוצים, אבל אנחנו תמיד מקבלים את מה שאנחנו צריכים.

--------------------------------------------------------------------------------
    אין דרך אל האושר- האושר היא הדרך!
  • אני גם לוקחת רצוף וגם לא מפספסת בחיים - ובדיוק חשבתי שאיך אני אדע אם אני אכנס להריון בטעות באמצע ה6 חודשים? זה נראה לי לא בריא לעובר אם לוקחים גלולות תוך כדי במשך 3 חודשים...

בכל מקרה אני לא מהפוריות יתר, אז קשה לי להאמין שאני אכנס להריון עם גלולות

יעל, אמא של 2 אפרוחים
  • לא.... לא הבנתם אותי.....

ברגע שהפסקתי את החבילה האחרונה.... אז המחזור לא הגיע.....

אבל... כנראה נקלטתי ממש במהלך החבליה האחרונה.....

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה