-
לא הייתי במצב כזה אבל את יכולה לשאול את הרופא או את האחות שמלווה אותך.. אני מאמינה שהרופא יודע מה הוא עושה והוא לא סתם יתן לך הורמונים חודש שלם בלי לעשות הזרעה בזמן..
תתקשרי לאחות שמלווה אותך הכי בטוח..
-
לפי ההגיון הבראי זה נכון מה שאת אומרת , השאלה אם ביש ביכולתו לכוון את הביוץ ואם ביצית לא תהיה מספיק בשלה הזרעה לא שווה כלום ...נראה לי הורמונים יותר מדי משפיעים עלי..!:)
-
אגב.. מישהי הייתה אולי דר׳ קול ? והצליחה להיכנס להריון.
שמעתי שהוא ממש טוב ואחראי מח׳ הפריות בבח אלישע ...כי לא הוא נראה קצת יבש...
-
אני רוצה להגיב ולהרגיע לגביי דר' קול שחר..
נכון שהוא נראה מעט אנטיפט ונראה יבש וכאילו צריך "לסחוט" ממנו מידע ותשובות... אבל ויש פה אבל גדול הוא רופא מקצועי ויודע מה הוא עושה!!
אני טופלתי אצלו במרכז לבריאות האישה בצ'ק פוסט- היו לי 2 הריונות כימיים מהזרעות, אומנם לא החזיק אבל זה יותר ממה שהיה לי עד אז ו.. עשיתי אצלו IVF אחד ומוצלח ועכשיו אני בשבוע 19 ומצפה לבן, חמסה חמסה חמסה.!!!!
הוא רופא שיודע מה הוא עושה, הוא לא דחף לי מעולם סתם הורמונים, טופלתי אצלו כמעט שנה כי הוא עשה הפסקות בין מחזורי טיפול ובצדק כי היו לי ציסטות וכי הוא הרגיש מתי אני עייפה נפשית וצדק! ההפסקות היזומות שלו היו בדיעבד נחוצות מאד גם לי..
כמו כן, אני ממליצה בחום ממש בחום להיות בקשר עם רונית האחות פוריות!! היא מקסימה וזמינה לענות על כל השאלות ויש לה המון ידע.. אז שווה להיעזר גם בה..
מקווה שעזרתי ואם יש שאלות אני אשמח לענות :)
-
ראשית , מזל טוב , שיהיה הריון עגול ויפה !
תודה שהרגעת אותי , כי אחרי אתמול הייתי קצת בלחץ ... גם מזה שדר׳ קול כמעט לא דיבר איתי
וגם מזה שאמר לי להוריד את המינון... נראה מה יהיה ביום רביעי מבחינת כמית וגודל של הזקיקים .... את עשית הפרייה באופן פרטי אצלו בבח אלישע ? או שעושים הפריות גם במרכז לבריאות האישה?ונכון רונית מקסימה ! מתי עושים הזרעה אחרי זריקות ?
ושוב תודה על התשובה שלך :)
-
תודה תודה, אני בהחלט מתעגלת :))
אני שמחה שהרגעתי ולו בטיפה.. אני גם בהתחלה הייתי בלחץ כי הוא לא מדבר הרבה אז התחלתי לשאול שאלות אותו אותה והוא עונה על שאלות בשמחה..
הוא כנראה אמרה להוריד מינון כדי שלא היהי גירוי יתר כי הוא לא אוהב הריונות מרובי עוברים וכנראה שבצדק והוא מעדיף הריון אחד עם עובר אחד..
מבחינת ההזרעה זה תמיד היה לי 24-40 שעות .. הבנתי שכשזה לא הפרייה אז אפשר למשוך גם עד 42 שעות כי לא צריך לשאוב ביצית..
מבחינת הפריה- אם רוצים אותו כרופא אז זה בבית חולים אלישע אבל הוא הציע לי להיות בניסוי כלשהו של תרופה נוספת ואז עשיתי את כל המעקב במרכז לבריאות האישה ורק את השאיבה וההחזרה באלישע. ניסוי לא נוראי בכלל כלל עוד 2 בדיקות דם ובסוף לא הייתי צריכה להזריק עוד 2 זריקות.. של תרופה לובריס..
בצ'ק פוסט עושים רק הזרעות.. אני עברתי 5 הזרעות, גם מבחירה שלי עד שהבשלתי לרעיון של הפרייה.. הראשונה הייתה על בסיס ביוץ טבעי והשאר עם גונל..
כל מה שלא הייתי בטוחה או שהיו לי שאלות הייתי מדברת עם רונית והיא ענתה על הכול תמיד כי היא גם ראוה את התשובות לכל הבדיקות דרך המחשב..
בהצלחה!!!!
-
אוף... איזה הקלה !!!!
אני פעם ראשונה עוברת עת על התהליך דל ההזרעה עם זריקות וחשוב לי שהרופא יהיה טוב ומקצועי ,, עד היום עברתי הזרעות עם אקקלומין אבל לא ממש הלך , אני מנסה כבר כמעט שנה .הביוץ עם הזריקות מתרחש יותר מהר ? כוונה יכול להיות גם אחרי 8-10 ימים ? ההזרעות הקודמות תמיד היה ביום 12-14.. כמובן עם אוביטרל ..
כנראה אני סתם לחוצה .אבל עכשיו המיוחד אחרי הסברים שלך אני באמת מרגישה שהגעתי לידיים טובות.. שוב תודה על תשובתך:)
-
קשה לדעת לפי ימים האם זה יצליח או לא - מה שחשוב זה רמת ההורמונים שלך וגודל הזקיק לפני ההזרעה.
אני אספר לך את המקרה שלי. הרופא שלי היה עושה הזרעות כפולות בכל חודש טיפולים. את ההזרעה הראשונה עשיתי ביום א' שזה היה רק יום 11 למחזור (ועד אז אף פעם לא היה לי ביוץ כזה מוקדם!), למחורת היתי אמורה להזריק אוביטרל ולבוא להזרעה שניה ביום למחורת. ואז ביום שני התעוררתי עם חום (שאחר כך הסתבר שזה דלקת גרון והייתי חייבת אנטיביוטיקה). התקשרתי לאחיות והן ענו להזריק את האוביטרל בכל מקרה ואם ארגיש טוב אז לבוא ביום שלישי להזרעה.
ביום שלישי עדיין היתי עם חום ואז פיספסתי את ההזרעה השניה. היתי בטוחה שהחודש מבוזבז. בהמשך אחיות נתנו לי הנחיה לקחת את התמיכה.
אז התחלתי לקחת את התמיכה, כאשר היה לי בראש שאין סיבה להריון
....אבל דווקא בחודש הזה נקלטתי
-
תודה לכל העונות .. ממש מחממות לי את הלב ונותנות תקווה :)
עוד שאלה אתמול כל היום הרגשתי ששחלות שלי עובדות ובערב גם הייתה לי הפרשה צמיגית שקופה ( סליחה על תיאור) וגם היום בבוקר והיום אני לא מרגישה כלום ..אני בסרטים שיכול להיות כבר היה ביוץ... למרות שביום א רופא אמר שזקיקים קטנים !
יכול להיות כזה דבר ??
-
בנות ,
בבקשה עוד שאלה קטנה ,בסוף רופא דר״ קול שחר אמר שנעשה הזרעה
ביום 15 למחזור ... כיש לי 5 זקיקים שאמורים לבייץ , זה לא נראה לכם מאוחר ?
קודם תמיד ההזרעות היו ביום 13
תודה מראש ...
-
אצלי תמיד ההזרעות היו בין היום ה-12 ליום ה-15 כל פעם בזמן אחר.. למרות שיש לי מחזור סדיר לחלוטין ואני מבייצת לבד..
מניסיוני בלבד זה בסדר..
בהצלחה!!