היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
יש לי תינוקת בת 17 יום שלא מוכנה לישון במיטה שלה או בעריסה איך שאני מניחה אותה היא מתעוררת ובוכה ולא מטיטול מלא או כאב או רעב פשוט בוכה ורק כשאני מניחה אותה איתי במיטה ביני לבין בעלי היא נרגעת וישנה טוב.. האם זה כי היא עוד צריכה את החום גוף שלי או שזה פינוק מעכשיו? ואם זה כי היא צריכה אותי עד איזה גיל היא יכולה לישון איתי במיטה?
7 תגובות
עמוד 1
אני פחדתי לישון עם אוראלי שהוא היה קטן אולי תנסי להשים אותה באמבטיה של העגלה זה יותר קטן אולי שם היא תרגיש יותר בטוחה בכל אופן אני לא חושבת שזה מפינוק היא כניראה צריכה את אמא
גם באמבטיה של העגלה היא לא ממש רגועה אבל אם היא צריכה אותי את איזה גיל לאפשר לה את זה?
כל פעם תנסי להעביר אותה למיטה משלה ניראה לי שגג עד 3 חודשים
תודה על ההתייחסות :)
תנסי לעטוף אותה בשמיכה (יש שיטות עיטוף באינטרנט), ואז להניח אולי גדול לה מדיי במיטה. בגיל שלה היא עדיין לא "מתפנקת" אבל תמיד תמיד תמיד אין כמו לישון ליד אמא.... (אני עדיין אוהבת להתכרבל עם מאמי שלי
לא טוב לישון עם התינוק בשל סכנת חנק- עלולים לזוז מתוך שינה, למעוך את התינוק ולחנוק אותו. לאמא שלי יש בת דודה מדור שלישי שנרדמה תוך כדי הנקה בשכיבה והחזה שלה היה כבד וחנק את הילדה עד שנפטרה. כמו שאמרו לך למעלה יש לתת לתינוק הרגשת חמימות, אם זה בשמיכה ום זה בחיתול שנצמד- אך בתנאי שאת ליד התינוק כשהחיתול לצידו. שחם כמעט מגיל הלידה נרגע עם החיתול- זה פשוט פלא פלאים- אחרי שהוא נרדם אני לוקחת בזהירות את החיתול והמלך ישן כמו תינוק... בהצלחה!
לא הייתי ממליצה לישון עם תינוק בגלל סכנת חנק אותי זה מאו דמפחיד בגילאים האלה במיוחד אני הייתי מציעה גם עיטוף כמו שאמרו או לנסות במיטה מתחת לסדין ליצור צורת אליפסה עם מגולגל () שהתינוק יכול לישון בפנים ואז להניח אותו בפנים ... ככול שתנסי ותניחי אותו אפילו בשעת היום כול יום קצת כך הוא יתרגל למקום בו אמור לישון וישן טוב יותר ואם הזמן מתמעט התחושת חמימות אימהית לה הם זקוקים בהצלחה