מישהי פעם שמה לב למילים של השיר הזה? - הריון ולידה
היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
מאז שאני אמא, כל פעם שאני שומעת את השיר הזה עולות לי דמעות. אני בכלל מאלו שמקשיבה למילים של השירים ולא רק למוזיקה. שיר מהמם עם משמעות שרק אמהות יכולות להבין!
חחח עוד לפני שפתחתי את ההודעה היתה לי תחושה שזה השיר הזה אני יודעת ממזמן שהשיר הוא על עובר ברחם שאוטוטו נולד שיר מהמם ומרגש
] ]
ואווווו מעלףףף מכירה את השיר אף פעם לא התעמקתי
גם אני רק לפני כמה ימים שמתי לב למילים.. וזה כי מישהו השב את תשומת ליבי אני מכירה את השיר הזה כ"כ הרבה שנים.. זה מצחיק איך פתאום דברים מקבלים אור אחר.. ממש מרגש
מוכר.. מרגש מאוד
איזה קטע זה... גם אני בדרך כלל מקשיבה למילים של שירים אבל משום מה השיר הזה התפספס לי
יאאאא אני בהלם
אני מאוהבת בשיר הזה שנים.......... (או יותר נכון מאז ששירי מיימון שרה אותו בכוכב נולד 1 ) אף פעם לא שמתי לב ממש למילים......... מדהימות!!!!
לפני 7 או 8 שנים השמיעו את השיר הזה בתכנית קולה של אמא והסבירו את המשמעות שלו לפני שהושמע השיר- עד אז לא התייחסתי למילים. שיר מרגש ומלא במשמעות לאמהות שביניינו......ולכמעט אמהות.
חברה טובה שלי כתבה לי ברכה ללידה וציטתה לי את השיר הזה. מרגש מאוד...
איזה מילים.... אף פעם לא הקשבתי למילים. עכשיו השיר קיבל משמעות שונה
וואהו אף פעם לא שמתי לב תודה שימרית זה קיבל משהו שונה ריגשת
מרגש
יאאא גם אני כמובן מכירה את השיר אבל לא התעמקתי במילותיו אף פעם!
מרגש עד צמרמורת!
מאז שנכנסתי להריון התחלתי לשים לב למילים שלו פשוט שיר מרגש עד דמעות!
האמת שאף פעם לא חשבתי על השיר בצורה כזו.. מקסים!!!!!!!!!
חח שמתי לב מזמן.. שיר מקסים... אוהבת :)
________________ ה', הענקת לי אוצר נדיר מאין כמותו. מודה לך בכל שניה ומבקשת שתשמור לי עליו תמיד.
אני מהרגשניות שתמיד שמה לב למילים, שיר מדהים איתן ...בן מקסים שלנו...אפרוח קטן, נסיך מדהים שלנו ...אבא ואמא מתים עליך