-
אני רשמתי את כולם בעמדה שיש בביה"ח, הכי קל הכי פשוט.
אח"כ מגיעים בדואר הספחים החדשים
-
חשוב בשביל ביטוח לאומי וקופת חולים
אנחנו רשמנו ביום שהשתחררנו מבית החולים
-
את לא צריכה ללכת לשום מקום, ישלחו לך תעודת לידה הביתה בדואר. ברגע שהשתחררת מבית חולים, פרטים שלו כבר הועברו למשרד הפנים
-
בבית חולים ביום השחרור
-
לא צריך לרשום אותו בתעודת זהות שלי?!
-
סטס בבית חולים שאלו איך קוראים לו ולא נתנו שם. אז הם רשמו שם משפחה ואמרו לי ללכת עם הטופס שנתנו לי למשרד הפנים
-
אאאאאאאאאאאהההההההה
טוב, אז אין ברירה, את צריכה ללכת...
-
רשמתי את כולם בעמדה של בית החולים- אבל אני לא קיבלתי ספחים הביתה....דווקא הייתי שמחה לקצר תהלכים.
עם שמואל זה היה כך- בשבוע 21 להיריון שלו התחתנו והתעצלנו להירשם ברבנות - בלידה שמואל נקרא בשם המשפחה שלי וזה קצת גרם לבעלי לרצות לזרז את ענייני רישום משרד הפנים- אבל דיי מהר שכח מזה. במאי- מספר ימים לפני ששמואל נולד עברנו לדירה שרכשנו, אך את רוב המכתבים קיבלנו לדואר של ההורים של בעלי ואפילו לדואר של אמא שלי ולכן ביקשתי מבעלי שנלך למשרד הפנים, נסדיר גם את עניין הכתובת, גם את עניין הרישום של הילד וגם את עניין הצהרת הנישואים. ששמואל היה בן שלושה וחצי חודשים רשמנו אותו במשרד הפנים.
עם גליה המשכנו "לחפף" בכל הקשור לרישום ובינתיים שחם נולד- גם איתו היינו מתמהמהים- אבל בשביל שנקבל את המתנה מאפרת היינו חייבים צילום של רישום הספח במשרד הפנים ולכן הוצאנו כששחם היה בן שבועיים וחצי וגליה כבר סוף סוף הייתה רשומה בספח. מעניין כמה זמן ייקח כשייולד הילד הבא- ובינתיים מחכה בקוצר רוח להיווצרותו.
-
גם אנחנו לא ידענו שם כשהשתחררנו אחרי שנתנו שם חודש או חודשיים אחרי הלכנו זה לקח בדיוק רגע ואפילו לא חיכתי בתור היה לזה מישהי מיוחדת שהתעסקה בזה
-
רשמנו חודש אחרי הלידה במשרד הפנים
-
בערך אחרי חודש
כי בדיוק עברנו דירה ובין כה וכה היינו צריכים לעדכן כתובת
-
לא צריך לגשת פיזית.
אני שלחתי בדואר את הספח שקיבלתי מהבי"ח (צהוב כזה) ביחד עם הספחים שלי ושל בעלי, ושלחו לי בדואר ספחים חדשים.
-
-
רשמנו בבית חולים והבטיחו לשלוח לנו את הספחים החדשים הביתה
בפועל אחרי שזה לא קרה גם שבועיים אחרי, בעלי נסע וסידר הכל במקום.
אז תוך שבועיים בערך אריאנה כבר היתה רשומה אצל שנינו
-
בבית חולים איך שנולד ילד נותנים לו מספר תעודת זהות.
אז יש לו זהות. לא צריך לדאוג.
לא נורא שהוא עדיין לא נמצא אצליכם בספח ולא רשום לו שם.
אבל לא צריך לדחות.
אנחנו רשמנו בבית חולים. והגיעו בדואר.
-
אנחנו רשמנו דרך האינטרנט ושלחו לנו את הספח המעודכן
את לא חייבת להגיע למשרד הפנים
http://www.piba.gov.il/Subject/RegistryAndPassports/IdentityCard/Pages/HOdaaAlMatanShem.aspxתורידי את הטופס ותשלחי להם בפקס
מירי
-
מירי תושה! אבל בוודאות הספחים יגיעו!? כי יש כצה אמהות שאומרות שזה לא הגיע אליהן אף פעם
-
אני ניגשתי לאחר כחודש
-
רשמנו בבית חולים, אבל לא ספרנו לאף אחד על השם שבחרנו