היי בנות - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אז בדיקת דם שלילית
    בטא 7
31 תגובות
עמוד 1
  • אל תדאגי אהובה. זה נראה מייאש עכשיו אבל בסוף זה יקרה.

crazy woman!
  • לא מתכוונת להשלות אבל בטא 7 זה לא חיובי?????? אמרו לי מעל 5
    Nancy & Nour you are the proof that angles really exist....
  • קרייזי תודה מאמי
  • מעל 5 זה חיובי...אולי עשית בדיקת דם מוקדם מידי, תבדקי שוב אולי זה יעלה!

• ולך יש בטא 7!!!!! תשאלי רופא אני חושבת שזה חיובי.
  • עכשיו שאלתי
    זה משתנה לפי קופת החולים אבל כעיקרון יש קופות שמעל 5 זה חיובי אך ממש ממש בהתחלה אני במקומך אם לא מקבלת מחזור בעוד יומיים שוב עושה ב. דם

Nancy & Nour you are the proof that angles really exist....
  • היי בנות
    תראו עבר מאז ההזרעה 17 יום ..
    אין מצב שעשיתי בדיקה מוקדם מידי .. אם זה היה חיובי המספר היה אמור להיות גבוה הרבה יותר
    מה נעשה ... צריך לקבל את זה שזה שלילי..
    מעבר לזה המחזור לאן נעלם לי??? בדרך כלל הוא כול 28-29
    אני ביום ה 32 ואין מחזור
    אני ממש מקווה שזה לא ציסטה שמפריעה כי היה לי סיפור כזה לפני שנתיים הייתה לי ציסטה ובגלל זה המחזור לא הגיע ..
    או שפשוט הלחץ עושה את שלו .. לא יודעת
  • מורני אני מאחלת לך המון בהצלחה ! הלוואי שזה זה ופשוט מוקדם מדיי ,וגם אם לא אז שהמכשפה תגיע בלי עיכובים מיותרים ותתחילי טיפול מחדש ובע״ה גם תצליחי !!
  • מהממת שלי, אני מאחלת לך הצלחה בקרוב!!
    מקווה שזו תהיה הפעם האחרונה.. תנסי להישאר רגועה כמה שאפשר.. זה יגיע בקרוב!@!!!

מה השם של אמא?
  • מורני היקרה אני לא יודעת את אמת אם זה שלילי או לא אז עדיף שתשאלי בפורום רפואי, מאד מבינה אותך , גם אצלי אין הריון החודש לצערי הרב. מחר תור לרופא.

/]

• מקווה כל כך שבכל זאת מוקדם מדי ואם לא אז בקרוב יתחיל חודש חדש והזדמנות חדשה
  • ממוש אני כל כך מצטערת לשמוע, אבל אני אופטימית עבורך עד שאת תחזרי להיות :) יכול להיות שהבטא עוד תעלה, ואם לא החודש אז חודש הבא, אני חייבת לומר שלי התחילו לאחר המחזורים מאז ההזרעות..בטח מתח וכו'. שולחת לך חיבוק אוהב

• מצטערת לשמוע קבלי חיבוקים
    ולי לא נראה שיש קשר לציסטה לצערי זה אמהם לא הריון אך ייתכן שמדובר בהתחלה של משהו המון בנות שהיא עם בטא כזאת אמנם הוגדרו כהריון כימי אך חודש לאחר מכן נקלטו להריון עגול ותקין
    בשורות טובות
  • בנות יקרות
    תודה על התמיכה והעידוד
  • תודה רבה מורני היקרה , מקווה שאצלך הכל הסתדר לטובה , אולי תחזרי על בדיקה שוב , ?
  • לא .. לדעתי אין צורך לחזור על הבדיקה.. שלילי זה שלילי
  • בהצלחה מאמי , אצלי התור היום , נראה מה עושים הלאה.
  • אוי מאמי שלי כמה שאני מבינה אותך!!
  • אצלי זה יהיה סבב 3 של איקאקלומין , לגבי איחור רופא שלי אומר שאפילו 5ימים לא נחשב עדיין איחור , אפילו אם מחזור סדיר , הייתי צריכה לקבל ב27 , אולי בגלל שהזרעה הייתה יום מאוחר אצלך המחזור התעכב, אצלי הגיעה ב28 ביום ה31 לוסת. בדרך כלל אצלי 32 יום. אני שוב אדבר אם רופא אבקש תמיכה לאחר ביוץ , אולי הפעם אני אשכנע אותו.אוףףףףףףףףףףףףףףףף כמה קשה . אני לא אחזיק מעמד עם 6 סבבים. בעלי כבר לא יודע איך להרגיע אותי. לעבור פעם שלישית את תהליך הזה
  • אולי אסור להגיד ככה , אבל יש לי מכרה , היא במשך 10 שנים שתתה גלולות , התחתנה, קיבלה רק וסת אחת ונקלטה .הנה לך בן -אדם שעשר שנים לא היה לו ביוץ .נקלט תוך חודש.

/]
  • כמה שאת צודקת ..
    לי יש חברה גם ששתתה 4 שנים ברצף גלולות מחזור אחד וניקלטה..
    שיהיה להם רק במזל..

אני מאמינה שהכול בידי בורא עולם
    ולנו כתוב אחרת .. קשה אבל צריך לקבל את זה.

האמת גם שאני חושבת על טיפול נוסף אני מקבלת כאב ראש!
    לא מעצם ההזרעה עצמה זה השלב הכי פשוט!
    אלא מכול הדברים מסביב .. כמה טרטורים
  • בננות - קודם כל ליבי איתכן, והלוואי וההריון המיוחל יגיע לשתיכן במהרה!!! ואם אפשר אז החודש!!!! אוקיי הזמנתי, עכשיו - אמא שלי אמרה לי שהיא ראתה איזה פרופסור בטלויזיה שאמר שישר אחרי שמפסיקים גלולות זה אחד השמנים הכי פוריים שיש... בחיים לא שמעתי על דבר כזה....

• יסמנוש היקרה תודה לך , הייתי היום אצל רופא , הוא מתפלא למה שוב לא הצלחנו ? כאילו יש לי תשובות בשבילו , הוא אומר שהבדיקות שלכם תקינות , אז למה שוב קיבלת ?
  • מרגו- מה זה הכדור הזה?

• הוא אמר לי לבניית רירית הרחם , אבל רציתי לקבל עוד הסברים קצת על כדור , אבל בפורום פוריות אף אחת עדיין לא הגיבה . כמו שאז את הסברת לי על איקאקלומין.

/]
  • מרגו אני לא מכירה את הכדור, רק בשם, אבל אני מצרפת קישור עם הסבר לגבי תרופות שונות בתחום הפריון - בתחתית העמוד רשום קצת על פרוגינובה
    שיהיה לכן בהצלחה החודש
  • מתוקית.... אולי בכל זאת??? תעשי בדיקה??

• מרגו- אני בטוחה שמישהי תענה ותיתן לך גם הסבר על הכדור מה מו מי..
    מעבר לזה תמיד יש את גוגל
  • טלי היקרה תודה רבה על מידע , ובהצלחה לכולנו
  • אגב בנות, לעניין הגלולות- יש לי חברות ששתו המון שנים גלולות ובחודש חודשיים נקלטו, ואילו אני לא שתיתי גלולות........
    אוףףףףף!!!!! אני לא מבינה את זה!!! וכשאני שומעת שנשים בגילאים מבוגרים הרבה יותר שנקלטות מהר...ובפעם השניה והשלישית בכזו מהירות... ואז אני לא מאמינה לפרסומים שאומרים שנשים בגילאים הללו צריכות להקפיא ביציות, הרי מולי יש בנות בגילאים הללו שנקלטו תוך שניה!

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה